Šuškanja ne prestaju

Tony Cetinski u problemima do grla

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon što su se mediji ovih dana dočepali informacije da bivša supruga tuži Tonyja, sada se počelo šuškati i o prinovi u obitelji.

Sve je krenulo tako da je Dubravka putem društvene mreže objavila fotografiju kolijevke i naravno pokrenula lavinu komentara u kojima joj ljudi čestitaju na trudnoći.
No, vijest o trudnoći demantirao je sam Tony.

Pogledaj i ovo Tony i Dubravka Cetinski - 2 vječni romantik Cetinski sasvim iskreno o bajci koju živi: "Dobro kad možeš s nekim tako biti i nakon 10 godina reći da je kao da ste se jučer upoznali''

'Dubravka i ja ne čekamo dijete. Kada bude vrijeme za to, pravovremeno ćemo vas obavijestiti!', rekao nam je Cetinski o glasinama kako je njegova supruga u drugom stanju

Osim trača o bebi, obitelj Cetinski ima i drugih problema.

Mali Cetinski je narastao: Ponosan Tony oduševio obožavatelje

Ovih su se dana mediji također dočepali informacije da je Ivana Nobilo podnijela kaznenu prijavu na sudu protiv bivšeg supruga Tonyja Cetinskog jer, kako navode, ne plaća alimentaciju i ne vodi brigu o kćeri.

Sve je to još jednom demantirao Tony koji kaže da zbog kredita nekoliko mjeseci nije mogao plaćati alimentaciju za drugo dijete jer su mu računi bili blokirani. Zbog cijele situacije, Ivana i Tony su još uvijek na sudu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene