slavi 80. rođendan

Varao je suprugu s tisućama žena i ima dijete s drugom, no do njezine smrti su ostali u braku

Tom Jones (Foto: Getty Images) Tom Jones (Foto: Getty Images) Getty Images 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Tom Jones (Foto: Getty Images) +0 Tom Jones (Foto: Getty Images) Galerija

Tom Jones je ispričao kako se u svoju suprugu zaljubio još kao dječak, a ona je preminula 2016. godine. Varao ju je, no nikada se nije htio rastati od nje.

Legendarni pjevač Tom Jones otkrio je kako se u svoju suprugu Lindu zaljubio još dok su se igrali s pikulama kao djeca. Slavni pjevač ovoga će vikenda proslaviti 80. rođendan, a mnogi fanovi ostali su u šoku jer, kako kažu, ne čini im se da ima toliko godina. Jones je gostovao u radijskoj emisiji kako bi proslavio svoj veliki dan, a prisjetio se brojnih detalja iz svoga života.

Pogledaj i ovo Tom Jones (Foto: Getty Images) Skroman čovjek Legendarni glazbenik održati će koncert u Dubrovniku, od organizatora tražio samo jednu stvar

"Sjećam se da smo se igrali s pikulama i da sam samo promislio kako dobro Linda izgleda", ispričao je pjevač. Tom i Melinda Trenchard upoznali su se u svom rodnom gradu Pontypridd u Walesu. Romansu su započeli jako rano, a Jones se prisjetio i prvog poljupca sa svojom suprugom te je istaknuo kako je tek onda shvatio da je ona jednako zaljubljena u njega kao i on u nju.

"Počeli smo odlaziti na plesnjake s 15 godina. Izgledala je savršeno. Bila je najljepša djevojka u gradu", prisjeća se slavni glazbenik. Vjenčali su se sa 17 godina, a ostali su u braku čak 59 godina, sve dok ona nije preminula od posljedica raka prije četiri godine.

Tom i Linda su sina marka dobili kada su imali 16 godina. Ostali su zajedno dok ih smrt nije rastavila, unatoč brojnim navodima da je pjevač imao tisuće ljubavnica tijekom godina. Za neke od njegovih afera se zna, a među djevojkama s kojima je varao suprugu našle su se miss svijeta Marjorie Wallce, Mary Wilson iz benda The Supremes i manekenka Katherine Berkery, s kojom ima sina Jonathana.

"Sve je to bila sudbina", rekao je Tom Jones u intervjuima nebrojeno puta. Njegova supruga rijetko se pojavljivala u javnosti.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene