Milijuni ga prate

Od plavog i žgoljavog mladića malo je ostalo: Pomalo zapuštenim i boemskim izgledom danas šarmira obožavateljice

Tom Felton (Foto: Getty Images) Tom Felton (Foto: Getty Images) Getty Images 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Tom Felton (Foto: Getty Images) Emma Watson i Tom Felton (Foto: Instagram) Tom Felton (Foto: Getty Images) Ekipa filma \ Tom Felton (Foto: Getty Images) Matthew Lewis i Tom Felton (Foto: Instagram) Emma Watson i Tom Felton (Foto: Instagram) +0 Tom Felton (Foto: Getty Images) Galerija

Tom Felton, kojeg je proslavila uloga Draca Malfoya u Harryju Potteru, slavi 33. rođendan.

Britanskog glumca Toma Feltona upoznali smo davnih dana kao dječaka koji je glumio zlobnog čarobnjaka Draca Malfoya u filmskom serijalu o Harryju Potteru i koji mu je, baš kao i ostatku mlade glumačke ekipe, donio svjetski uspjeh.

Pogledaj i ovo Emma Watson i Tom Felton (Foto: Instagram) Što vi mislite? Nakon objave na Instagramu obožavatelji su uvjereni da su bivše dječje zvijezde konačno u vezi

Od prvog filmskog nastavka o Potteru prošlo je 19 godina, mladi glumci su odrasli, a neki od njih su se poprilično promijenili. Među njima i Tom Felton, koji danas slavi 33. rođendan, a da je ostao omiljen, unatoč ulozi zlikovca, svjedoči brojka od sedam milijuna pratitelja na Instagramu.

Tom ondje često objavljuje trenutke iz privatnog života, a među posljednjim fotografijama koje je podijelio jest i ona s Jamesom Phelpsom, koji u "Harry Potteru" glumio jednog od braće Weasley, a s kojim je zaigrao golf.

"Pobijedio si ovaj put, Weasley", napisao je kratko Tom uz objavu i nasmijao nostalgične obožavatelja filmova o popularnom čarobnjaku.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tom Felton (@t22felton) on

Od plavog žgoljavog dječaka ostalo je malo i glumac je svojim šarmom i izgledom stekao naklonosti brojnih obožavateljica. Njegove fotografije iz javnosti možda ponekad odaju dojam da se ne brine previše o svom imidžu, ali njegov pomalo boemski izgled sviđa se mnogima. 

Nedavno je obožavatelje na Instagramu bacio u trans fotografijom na kojoj je pokazao isklesani torzo.

"Kako se samo usuđuješ izgledati tako dobro?", "Prestani ljude navoditi da vole Draca Malfoya", "Jako vruće" i "Oženi me", bili su samo neki od brojnih komentara izbezumljenih obožavateljica.

O njegovu se ljubavnom životu ne zna mnogo, a mediji su ga nekoliko puta povezivali s glumicom Emmom Watson, s kojom je navodno imao kratku romansu tijekom snimanja filmova o Harryju Potteru- Međutim, oni nikada nisu htjeli otkriti detalje svog odnosa, osim da su danas jako dobri prijatelji.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Jackie Stallone (Foto: Profimedia) Jackie Stallone (Foto: Getty Images) Jackie Stallone (Foto: Getty Images) Jackie Stallone (Foto: Getty Images) +2 Jackie Stallone (Foto: Getty Images) Celebrity Preminula majka slavnog snagatora i jedna od predvodnica šokantnog trenda pretjerivanja s plastičnim operacijama

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene