Ispričali se

Nakon šokantnih optužbi ipak odnio pobjedu!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Tom Cruise postigao je nagodbu s izdavačkom kućom Bauer, čiji ga je časopis Life&Style optužio da je napustio kćer Suri.

Tom Cruise i novinska kuća Bauer Publishing, čiji ga je časopis Life & Style optužio da je napustio kćer Suri, zaključili su nagodbu kako bi izbjegli sudski proces, objavio je Cruiseov odvjetnik.

Pogledaj i ovo Tom i Suri Cruise je li moguće? Legendarni glumac zbog bizarnog kulta nije vidio kćer već deset godina, a sada je napokon odlučio to promijeniti?

Napokon se zna razlog razvoda slavnog para!

Cruiseova tužba novinske kuće je okončana, a u priopćenju se navodi da 'Bauer Publishing, tj. časopisi In Touch i Life & Style nikada nisu željeli odaslati poruku da je Tom Cruise prekinuo veze i napustio kćer Suri i žale što su neki to zaključili iz njihovih članaka'.

Tom Cruise je podigao tužbu protiv novinske kuće Bauer Publishing Co. zbog napisa u njihovim časopisima, tj naslovnice Life & Stylea iz srpnja 2012. na kojoj je fotografija gdje drži zaplakanu Suri uz naslov 'Uplakana Suri, koju je otac ostavio'.

Cruise je u dokumentima dostavljenima sudu istaknuo da ima 'divan odnos sa Suri koja nikada nije dala naslutiti da se osjeća ostavljenom'. 'Ni na koji način nisam isključio Suri iz svog života, ni fizički, ni emocionalno, ni financijski, ni na bilo koji drugi način', napisao je Cruise.

Katie Holmes je zatražila razvod 28. lipnja 2012. nekoliko dana prije 50. rođendana Toma Cruisea. (HINA)

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene