Privlači pozornost

Tko je plavuša koja često prati Bandića u stopu? Bivša misica završila je stomatologiju, a onda se pojavila u politici

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Natalija Prica Oreški članica je Predsjedništva i šefica mladeži stranke Milan Bandić 365, a intrigira javnost jer je često u njegovoj pratnji.

Natalija Prica Oreški intrigira javnost jer je često u pratnji zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića dok obavlja protokolarne dužnosti. 

Pogledaj i ovo Natalija Prica i Milan Bandić Po posljednji put Natalija Prica progovorila o svojem odnosu s Milanom Bandićem: "Da konačno zatvorimo tu priču, to uopće nije tajna..."

Natalija je 2011. osvojila titulu Miss Universe i predstavljala Hrvatsku u Brazilu, a potom se udala za Ivana Oreškog nakon šest godina veze i nakon nekog vremena povukla se iz javnosti. 

Završila je studij stomatologije i privukla pozornost kad se pojavila u Gradskoj skupštini grada Zagreba kao zamjena violončelistici Ani Rucner. 

Naime, Rucner je stavila mandat u mirovanje i na njezino je mjesto došla Natalija kao nestranačka zastupnica. Bivša misica sada je članica Predsjedništva i šefica mladeži stranke Bandić Milan 365. 

Kako piše Index, Natalija je u utorak proslavila 32. rođendan, a viđena je sa zagrebačkim gradonačelnikom u dućanu s bundama u centru metropole te nijedno od njih nije imalo zaštitne maske na licu. 

Podsjetimo, kada je Natalija ponijela titulu najljepše, izjavila je: ''Moj život uistinu se promijenio, imam mnogo zaduženja kao Miss Universe Hrvatske i nadam se da ću sve uspjeti uskladiti sa svojim fakultetskim obvezama." 

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput +0 Maja Šuput - 6 Celebrity Maja Šuput objavila fotografiju s majkom pa iznenadila obožavatelje: "Kao sestre blizanke, koliko sličnosti"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene