ima i novog dečka

Prije više od 10 godina prozvali su je najljepšom djevojčicom na svijetu, a tek danas se svi okreću za njom - s razlogom!

Thylane Blondeau (Foto: Instagram) Thylane Blondeau (Foto: Instagram) Instagram 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Thylane Blondeau (Foto: Instagram) Thylane Blondeau (Foto: Profimedia) Thylane Blondeau (Foto: Profimedia) Thylane Blondeau (Foto: Instagram) Thylane Blondeau (Foto: Instagram) Thylane Blondeau (Foto: Instagram) Thylane Blondeau (Foto: Instagram) Thylane Blondeau (Foto: Instagram) Thylane Blondeau i dečko DJ (Foto: Profimedia) Thylane Blondeau i dečko DJ (Foto: Instagram) +6 Thylane Blondeau (Foto: Profimedia) Galerija

Tyhlane Blondeau prozvali su najljepšom djevojčicom na svijetu prije više od 10 godina, a i danas se bavi manekenstvom.

Manekenku Thylane Blondeau prije desetak godina mediji su prozvali najljepšom djevojčicom na svijetu, a danas kao 20-godišnja djevojk mami poglede gdje god se pojavi. Blondeau i dalje radi punom parom te snima kampanje, a posljednjih dana uživa na Mediteranu. Nakon što je objavila nekoliko fotki s Ibize, pohvalila se da uživa i na moru St. Tropeza.

Pogledaj i ovo Thylane Blondeau (Foto: Profimedia) Još 2007. se proslavila! Najljepša djevojčica na svijetu danas šeće pistom u donjem rublju, a pogled s njezina prekrasnog lica skreću i ubojiti trbušnjaci!

Objavila je nekoliko fotki na kojima pozira u bikinijima, a obožavatelji su je odmah zasuli komplimentima. Daily Mail piše i kako je Thylane na plaži St. Tropeza pokazala novog dečka, s kojim uživa na odmoru. Prije novog dečka, čiji identitet još nije otkrila, ljubila je francuskog DJ-a Milanea Merittea, no par se prošle godine razišao.

Thylane Blondeau manekenstvom se počela baviti još kao četverogodišnja curica, a imala je šest godina kada se pojavila na naslovnici časopisa Vogue Enfants. Thylane je inače kći nogometaša Patricka Blondeaua, a još kao dijete nosila je revije uglednih dizajnera. Angažmane ima još i danas te gradi uspješnu karijeru, a redoviti je gost brojnih revija diljem svijeta.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Matea Ibanez (Foto: Instagram) Matea Ibanez (Foto: Instagram) Marta Fernandes i Matea Ibanez (Foto: Instagram) Matea Ibanez (Foto: Instagram) +2 Matea Ibanez (Foto: Instagram) Celebrity Ni bivši dinamovac nije odolio komentirati suprugu u seksi bikiniju, a dive joj se i druge žene nogometaša: "Srušit ćeš internet!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene