Oduvijek jedinstvena

Nekada je pažnju plijenila kao najljepša djevojčica na svijetu, a danas to radi strastvenim prizorima s dečkom i time se hvali gdje stigne

Thylane Blondeau (Foto: Instagram) Thylane Blondeau (Foto: Instagram) Instagram 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Thylane Blondeau (Foto: Instagram) Thylane Blondeau (Foto: Profimedia) Thylane Blondeau (Foto: Profimedia) Thylane Blondeau (Foto: Profimedia) Thylane Blondeau (Foto: Instagram) Thylane Blondeau (Foto: Instagram) Thylane Blondeau (Foto: Instagram) Thylane Blondeau (Foto: Profimedia) Thylane Blondeau (Foto: Instagram) Thylane Blondeau (Foto: Instagram) +7 Thylane Blondeau (Foto: Instagram) Galerija

Thylane Blondeau izmjenjivala je strastvene poljupce s dečkom Benom Attalom, a fotografijama se sama pohvalila na Instagramu.

Manekenka Thylane Blondeau još je kao djevojčica proglašena najljepšom na svijetu, a svoju prirodnu ljepotu pokazala je ovih dana na odmoru u St. Tropezu kamo je stigla s dečkom, glumcem Benom Attalom.

Pogledaj i ovo Thylane Blondeau (Foto: Profimedia) Još 2007. se proslavila! Najljepša djevojčica na svijetu danas šeće pistom u donjem rublju, a pogled s njezina prekrasnog lica skreću i ubojiti trbušnjaci!

20-godišnja Thylane razmjenjivala je nježnosti s dragim u minijaturnom bikiniju, ne obazirući se na znatiželjne poglede oko sebe, a strastvenim se poljupcima pohvalila i na društvenim mrežama. Naime, na profilu na Instagramu objavila je fotografije na kojima se ljube pa zaradila tisuće lajkova i komentara.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Thylane 🦋 (@thylaneblondeau)

Par je zajedno od prošle godine i čini se da zaljubljenost nije nimalo splasnula. Prije Bena bila je u vezi s francuskim DJ-em Milaneom Meritteom, a nakon što je s njim prekinula ubrzo je započela novu vezu.

Thylane je svjetsku slavu stekla 2007. godine kada je u dobi od samo šest godina proglašena najljepšom na svijetu. Ta joj je laskava titula dodijeljena čak dva put, jer je istu ponijela i 2011. godine osvojivši nagradu TC Candler.

"Jednostavno ne mogu vjerovati. Hvala puno TC Candleru i svima koji su glasovali za mene. Nikada nisam mislila da sam broj jedan. Iskreno se zahvaljujem svima", poručila je tada putem društvenim mreža.

Mlada ljepotica nosila je modne revije za neke od najpopularnijih modnih kuća, pa je sa samo četiri godine prošetala pistom na reviji Jeana Paula Gaultiera, a deset godina kasnije postala je najmlađa manekenka koja je pozirala za pariški Vogue. No tada je naišla na kritike, odnosno njezini su roditelji prozvani da previše seksualiziraju kćer jer je u najmlađoj dobi nosila tešku šminku i kratke haljine.

Njezina majka, modna dizajnerica Veronika Loubry u tome nije vidjela ništa sporno i stala je u njezinu i svoju obranu.

"Jedino što me šokira na ovoj fotografiji je ogrlica koju nosi, vrijedna tri milijuna eura", izjavila je bila za francuske medije.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Robbie Williams - 1 Robbie Williams - 2 Robbie Williams - 3 Robbie Williams (Foto: Profimedia) +3 Robbie Williams (Foto: AFP) Celebrity Upoznali su se na spoju naslijepo i nekoliko puta prekidali, ali danas im najteže pada kada moraju biti razdvojeni i to javno priznaju

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene