Prekinuo šutnju

Otac Meghan Markle dao prvi televizijski intervju: Hoće li omiljeni kraljevski par prijeći i preko ovog istupa?

Thomas Markle (Foto: Profimedia) Thomas Markle (Foto: Profimedia) Profimedia 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Thomas Markle (Foto: Profimedia) Princ Harry i Meghan Markle (Foto: AFP) Thomas Markle (Foto: Profimedia) Princ Harry, Meghan Markle (FOTO: Getty) Princ Harry i Meghan Markle (Foto: AFP) Thomas Markle (Foto: Profimedia) Poljubac princa Harryja i Meghan Markle (Foto: AFP) +0 Thomas Markle (Foto: Profimedia) Galerija

Thomas Markle, otac Meghan Markle, dao je prvi televizijski intervju

O njemu se puno pisalo prije i nakon vjenčanja njegove kćeri Meghan Markle i princa Harryja, a Thomas Markle sada je odlučio o srčanim problemima, kraljevskoj svadbi i odnosu sa sada slavnom kćeri progovoriti u televizijskom intervjuu, točnije za emisiju ''Good Morning Britain''.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle - 2 Raspada se idila? Meghan i Harry svojim su se postupcima zamjerili Amerikancima, nešto im je itekako zasmetalo: ''Dosta im je njihova žaljenja''

Prvo je odmah izrazio žaljenje jer nije prisustvovao svadbenoj ceremoniji koju je pratio cijeli svijet te što zbog operacije na kojoj je bio nije mogao Meghan dopratiti do oltara. Otkrio je i da je Meghan plakala kada joj je rekao da neće doći, ali da su mu i ona i zet poručili da pazi na zdravlje. Priznao je tako da je zahvalan, ali i ljubomoran na princa Charlesa jer je to učinio umjesto njega.

''Bila je prekrasna. Plakao sam dok sam gledao prijenos. Bio sam jako ponosan na nju, mislim da nikad nisam vidio ljepši trenutak u svom životu. Žao mi je što nisam bio tamo, ali zahvalan sam jer je sve dobro prošlo'', rekao je.

Princa Harryja još nije upoznao, a prisjetio se njihova telefonskog razgovora prošle godine u prosincu, kada ga je sada već suprug njegove Meghan zamolio za ruku njegove kćeri.

''Tada sam mu samo rekao - ti si gospodin, obećaj mi da nikada nećeš podići ruku na moju kćer'', ispričao je 73-godišnji Markle.

Thomas je progovorio i o lažnim paparazzo fotografijama koje je snimio uoči vjenčanja i za njih primio novac.

''Shvatio sam da je to bila velika pogreška, ali vrijeme ne mogu vratiti. Dobro je da su Harry i Meghan osobe koje opraštaju'', rekao je.

Markle se nada da će uskoro imati priliku otputovati u London te upoznati članove kraljevske obitelji. Također je izjavio da se nada da ovim intervjuom nije uvrijedio Meghan i princa jer je, kako je objasnio, na ovaj je način samo svima želio dati do znanja da je normalan čovjek.

''Prošlih tjedana o meni se pisalo i pričalo svašta. Da sam odglumio srčani, da namjerno nisam htio doći na vjenčanje, uglavom su to bile negativne stvari, ali ja sam zbilja samo jedan normalan čovjek koji želi imati lijep odnos s kraljevskom obitelji'', tvrdi.

Ipak, stručnjaci za kraljevsku obitelj smatraju da ovaj njegov potez kad je televizijski intervju u pitanju baš i neće oduševiti Meghan i Harryja.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene