Nekad je bila glavna

Slavna pjevačica viđena na rođendanu jedne od rijetkih prijateljica koje joj nisu okrenula leđa u teškom razdoblju

Taylor Swift (Foto: Profimedia) Taylor Swift (Foto: Profimedia) Profimedia 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Taylor Swift (Foto: Profimedia) Taylor Swift (Foto: Profimedia) Taylor Swift (Foto: AFP) Kim Kardashian i Taylor Swift (Foto: AFP) Taylor Swift i Joe Alwyn (Foto: Profimedia) Taylor Swift i Joe Alwyn (Foto: Profimedia) Taylor Swift i Tom Hiddleston (Foto: Profimedia) Taylor Swift Katy Perry (Foto: Getty) Taylor Swift i prijateljice (Foto: Instagram) Taylor Swift i prijateljice (Foto: Instagram) +0 Taylor Swift i prijateljice (Foto: Instagram) Galerija

Taylor Swift nekada je imala veliku žensku ekipu slavnih glumica, manekenki i ostalih pjevačica.

Taylor Swift nekada je iskakala iz paštete, a onda se odjednom smirila zbog svađa s nekoliko slavnih osoba.

Pogledaj i ovo Taylor Swift "S Timotheejem?!" Otkriveno koga su to sočno tračale Selena Gomez i Taylor Swift, kamere ih uhvatile kad se tome nisu nadale!

Plavokosa pjevačica godinama je žarila i palila svjetskim pozornicama, ali i raznim dodjelama nagrada te drugim službenim događanjima, a onda se uplela u burne javne svađe s bračnim parom Kardashian-West te s bivšom najboljom prijateljicom Katy Perry.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift) on

Također, u isto vrijeme prekinula je 1-godišnju romansu s Calvinom Harrisom te započela novu s glumcem Tomom Hiddlestonom, no ta je još kraće potrajala - svega 3 mjeseca. Tom se navodno bojao kako će mu veza s pjevačicom uništiti holivudsku karijeru, jer ga više nitko neće shvaćati ozbiljno, što je svakako bila uvreda na račun njegove partnerice.

Kao da to samo po sebi nije bilo dovoljno, Taylor su istovremeno počele okretati leđa i neke dotad bliske prijateljice, koje su činile slavne glumice, pjevačice i manekenke, kao npr. Blake Lively, Selena Gomez, Karlie Kloss, Gigi Hadid, pola Victoria's Secret anđelica, Lorde i slično. Navodno su ju neke nazvale "zmijom", baš poput Kim i Katy Perry, a pjevačica Lorde u jednom je intervjuu prijateljstvo s Taylor usporedila s "autoimunom bolešću".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift) on

Iako se kasnije ispričala te rekla kako je izjava izvučena iz konteksta, cure od tada više nisu viđene zajedno. Ipak, posebno su joj odane ostale Selena, Blake i Gigi, a upravo je Taylor nedavno viđena kako odlazi s proslave rođendana plavokose manekenke Gigi Hadid koju je ona organizirala za bliske prijatelje u New Yorku.

Taylor je veselom proljetnom kombinacijom haljine i kockastog sakoa naglasila svoje duge i vitke noge, a ovoga puta njezin dečko, glumac Joe Alwyn nije bio s njom. A pjevačica je upravo u njemu pronašla utjehu nakon povlačenja iz javnosti te je pokazala kako je ipak nešto naučila iz brojnih prošlih prekida te svađa s "prijateljicama".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift) on

Svoju novu vezu tako čuva podalje od očiju znatiželjne javnosti te o njoj nikada ne govori, a par se svega nekoliko puta pojavio zajedno u javnosti. Također, kad god njezin izabranik ima važni poslovni događaj, pjevačica se itekako trudi ne privlačiti pažnju kako bi ona sva bila na njemu.

A okršaj sa svojim bivšim prijateljima imala je na albumu "Reputation" kojim se vratila na glazbene ljestvice i pozornice te je tamo rekla sve što je imala. 

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Gigi Hadid (Foto: Instagram) Gigi Hadid (Foto: Instagram) Gigi Hadid (Foto: Profimedia) Gigi Hadid (Foto: Profimedia) +10 Gigi Hadid (Foto: Profimedia) Celebrity Preslatka djevojčica koja je odrasla u jednu od najizazovnijih žena današnjice proslavila 24. rođendan

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene