Objavila zajedničke fotke!

Tajči stigla na odmor u Hrvatsku pa otkrila da ima polusestru: ''Proslavili smo 18. rođendan...''

Tatjana Cameron Tajči Tatjana Cameron Tajči Instagram 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Tatjana Cameron Tajči - 5 Tatjana Cameron Tajči - 7 Tatjana Cameron Tajči - 4 Tatjana Cameron Tajči - 6 Tatjana Cameron Tajči - 3 Tatjana Cameron Tajči - 2 Tatjana Cameron Tajči - 8 Tatjana Cameron Tajči - 9 Tatjana Cameron Tajči - 10 Tatjana Cameron Tajči - 1 +6 In Magazin: Tatjana Cameron Tajči - 7 Galerija

Pjevačica Tatjana Cameron Tajči otkrila je svojim pratiteljima da ima polusestru Tonku koja je proslavila 18. rođendan.

Tatjana Cameron, svima poznatija kao Tajči trenutno boravi u Hrvatskoj na odmoru sa svojom djecom i obitelji.

Pogledaj i ovo Tatjana Cameron Tajči - 1 Prisjetila se 1990. Sjećate se roza haljine koju je Tajči nosila na Eurosongu? Evo zašto ju nije voljela: ''Da ju vidite danas, bilo bi vam jasno''

Tajči je u Zagreb stigla sa sinovima Evanom, Danteom i Blaisom, a dočekala ih je njena majka Štefica.

Na Instagramu je pjevačica dijelila vesele trenutke s nekoliko mjesta na Jadranu, a otkrila je kako su bili na Korčili, Pelješcu i u Umagu.

Međutim, veliku pažnju privukla je Tajčina objava u kojoj je otkrila da ima polusestru Tonku koja je proteklog tjedna proslavila svoj 18. rođendan.

''Jučer smo proslavili 18. rođendan moje polusestre Tonke. Ona je predivna i moćna duša te vrlo talentirana mlada žena i umjetnica (kazalište, glazba, pisanje…). S velikim uzbuđenjem čekam vidjeti kako će se njen put nastaviti'', napisala je Tajči u opisu fotografija.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tajci (@tajcicameron)

''Iako je naš tata preminuo kad je Tonka imala samo dvije godine, prisutnost njegove ljubavi i duha se osjeća. Bilo je divno vidjeti njen krug prijatelja i obitelj. Jako sam zahvalna na tim obiteljskim okupljanjima, to je takav dar. Nedostajali su mi članovi obitelji koji nam se nisu mogli pridružiti i veselim se sljedećem susretu'', rekla je.

Osim Tonke, Tajči ima i mlađu sestru Sanju, a vijest o polusestri sve je iznenadila.

Rođendan je u Hrvatskoj proslavio i Tajčin sin Blais koji je napunio 17 godina, a pjevačica je otkrila da su za poklon proveli dan na brodu.

''Sretan rođendan mom hrabrom, ljubaznom, pustolovnom, talentiranom, marljivom, otpornom sinu punom ljubavi Blaisu Ludwigu Cameronu! Tvoja sposobnost da postaviš viziju i ustraješ da se ona ostvari je nevjerojatna. Volim te do kraja svemira i natrag!'' napisala je uz opis videozapisa na kojem Blais skače s litice u more.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tajci (@tajcicameron)

Svoj je rođendan u Hrvatskoj proslavila i sama Tajči te napunila 52 godine, a obitelj i prijatelji priredili su joj slatko iznenađenje.

Inače, pjevačica koja je na Eurosongu 1990. godine otpjevala svoj najveći hit

"Hajde da ludujemo", od smrti svojeg supruga Matthewa 2017. godine posvetila se duhovnosti i u Nashvilleu, gdje živi, ima bend koji izvodi duhovnu glazbu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene