vruće!

Strastveni poljubac kojim se pohvalila pao je u drugi plan zbog bikinija za koji se činilo kao da ga ni nema na sebi

Tammy Hembrow (Foto: AFP) Tammy Hembrow (Foto: AFP) Afp 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Tammy Hembrow (Foto: AFP) Tammy Hembrow (Foto: AFP) Tammy Hembrow (Foto: Instagram) +0 Tammy Hembrow (Foto: Instagram) Galerija

Instagram senzacija Tammy Hembrow pokazala je milijunima svojih pratitelja koliko voli svog dečka, no u prvom su planu bile njezine besprijekorne obline.

Tammy Hembrow (26) i Matt Poole (32) već su neko vrijeme u vezi, a sudeći po fotografijama kojima se hvale, strasti između njih ne nedostaje. "Posljednja fotografija mi je najdraža", pohvalila se Instagram senzacija na svom profilu, a fotografiju joj je komentirao i dečko.

Pogledaj i ovo Tammy Hembrow (Foto: AFP) Totalno bezveze Instagram senzacija ismijana zbog situacije na crvenom tepihu, no za to nije bilo razloga

"I meni isto", napisao je Matt ispod fotografije na kojoj slavni par dijeli strastveni poljubac na plaži. Hembrow je na sebi imala jedva primjetni bikini koji je istaknuo njezinu bujnu pozadinu u sićušnim tangicama.

Sudeći po njezinim objavama, kraj ljeta provode na plažama, a uživanja i dobre zabave im zaista ne nedostaje.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tammy 🐚 (@tammyhembrow)

Plavokosa ljepotica u jednom je intervjuu istaknula kako jede svaka dva do tri sata kako bi održala svoju besprijekornu liniju, a dan započinje proteinskim shakeom. Tammy je jedna od najpopularnijih australskih influencerica i na Instagramu ju prati 13 milijuna ljudi.

Manekenka ima sina Wolfa (5) i kćer Saskiju (4), koje je dobila s influencerom Reeceom Hawkinsom, a njezin dečko Matt poznat je kao natjecatelj u triatlonu Ironman, koji se smatra jednim od najekstremnijih natjecanja.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Saša Lozar (FOTO: Instagram) Saša Lozar - 6 Saša Lozar - 3 Saša Lozar - 1 +1 Saša Lozar Celebrity Našeg pjevača i suprugu zamijenili za Maju Šuput i muža Nenada, on je na usporedbe odgovorio u svom šaljivom stilu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene