Totalno bezveze

Instagram senzacija ismijana zbog situacije na crvenom tepihu, no za to nije bilo razloga

Tammy Hembrow (Foto: AFP) Tammy Hembrow (Foto: AFP) Afp 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Tammy Hembrow (Foto: AFP) Tammy Hembrow (Foto: AFP) Tammy Hembrow (Foto: Instagram) Tammy Hembrow (Foto: Instagram) Tammy Hembrow (Foto: Instagram) Tammy Hembrow (Foto: Instagram) Tammy Hembrow (Foto: Instagram) +0 Tammy Hembrow (Foto: Instagram) Galerija

Influencericu Tammy Hembrow na Instagramu prati 10 milijuna ljudi.

Plavokosu influencericu na Instagramu prati nešto manje od 10 milijuna ljudi.

Pogledaj i ovo showbuzz Šuška se, šuška! Reality zvijezda u tajnosti rodila kćerkicu te pozirala s njom, no otac djeteta pravi je misterij

Iako to nije mala brojka, Instagram senzacija iz Australije Tammy Hembrow po broju obožavatelja ne može se mjeriti sa slavnim facama koje su sinoć okupirale crveni tepih dodjele MTV VMA nagrada, kao što su npr. Miley Cyrus, Taylor Swift, Camila Cabello, Heidi Klum, Adriana Lima i slično.

Ipak, atraktivna majka dvoje djece, influencerica i fitness ovisnica, vrlo se samouvjereno pojavila na crvenom tepihu u srebrnom kompletu suknje i kratkog topića.

No, unatoč milijunima obožavatelja, pored nje je stajala žena koja je na papiru imala ispisano njezino ime, kako bi okupljeni fotografi shvatili koga fotografiraju. "Tammy Hembrow, Australija", stajalo je na papiru.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀Tammy 🦄 (@tammyhembrow) on

Tammy je video dolaska na crveni tepih objavila na Instagramu, a njezini obožavatelji ubrzo su ju počeli zadirkivati zbog tog istog papira, unatoč činjenici da je to uobičajena praksa s manje poznatim ljudima na takvim događanjima.

"Zašto si ti uopće ovdje?", upitali su ju neki sljedbenici, očito ne znajući kako je tamo došla po angažmanu australskog MTV-a kako bi bila u live prijenosu.

No, upravo je to problem modernog doba - svatko može postati zvijezda i svatko može napisati ružni komentar na društvenim mrežama. Pitanje je samo koliko imaš samopouzdanja da uzdignute glave ideš dalje bez obzira na loše komenatre, jer ionako je bitno tko piše, a ne što. 

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Rita Ora (Foto: Instagram) Rita Ora (Foto: Instagram) Rita Ora (Foto: Instagram) Rita Ora (Foto: Instagram) +1 Rita Ora Franka (Foto: Dnevnik.hr) Zanimljivosti Koncert Rite Ore u Zadru očekuje teški debakl: Tražila je milijun i pol kuna, a ulaznice se ne prodaju

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene