Nije joj lako...

Supruga nogometaša otkrila pravi razlog razvoda braka!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ako mislite da je suprugama nogometaša lako u životu, Sylvie Van der Vaart će vam pokazati da svaka priča ima dvije strane.

Najpoznatija je kao bivša supruga nogometaša Rafaela Van der Vaarta, no Sylvie nije bilo lako. Pobijedila je rak dojke, rastala se od Rafaela nakon osam godina i sada je u 35. godini opet počela ponovno.

Pogledaj i ovo Nikola Vlašić otkriveno i ime Naš reprezentativac dobio prvo dijete nekoliko dana prije utakmice sa Španjolskom, sretnu vijest je vješto skrivao

Pisalo se da je Rafael udario Sylvie Van der Vaart na novogodišnjoj zabavi prošle godine i da je to bio razlog rastave, no nizozemska manekenka je za njemački časopis Bild napokon dala naslutiti koji je bio pravi razlog njihovog razvoda početkom ove godine.

>> Možda je bivša žena nogometaša, ali je i dalje itekako SEKSI!

Sylvie je prije sedam godina rodila sina Damiena, no nakon što je pobijedila rak dojke, više nije mogla ostati trudna. Velika želja njezinog tadašnjeg supruga bila je imati još djece, i to ih je razdvojilo.

'Rafael je nakon što sam završila s kemoterapijom dobio natrag drugačiju ženu. Više nisam bila bezbrižna i nevina djevojka kakva sam bila prije. Znala sam da ima veliku želju za još djece. Mislim da je dobro što će sada Rafael dobiti dijete koje mu ja nisam mogla dati zbog svoje bolesti', povjerila se Sylvie.

Rafael čeka dijete s djevojkom Sabiom, bivšom suprugom suigrača iz Hamburga Khalida Boulahrouza i bivša Sylvieina najbolja prijateljica, s kojom je i započeo vezu četiri mjeseca nakon što je objavljeno da se razvodi od Sylvie. Ni u sapunicama se odnosi ne bi više zakomplicirali... 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene