čak ni na plaži

Izmjenjivao nježnosti sa suprugom, no nešto od čega se nije odvajao upadalo je u oči

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sylvester Stallone od 1997. u braku je s Jennifer Flavin, a dok je nju grlio i ljubio, nije se ni odvajao od cigare.

Poznati snagator Sylvester Stallone (74) često ističe koliko mu njegova obitelj znači, a trudi se što više slobodnog vremena provoditi s njom. 

Pogledaj i ovo Sylvester Stallone i Jennifer Flavin Sada su u sedmom nebu Još nedavno se htjela razvesti od svog 23 godine starijeg supruga, a on ju sada pipka gdje stigne i ona se na to nimalo ne buni!

Glumac je viđen na plaži u Malibuu sa suprugom, bivšom manekenkom Jennifer Flavin (51) i jednom od triju kćeri, srednjom Sistine (22). Sylvester je pokazao da ne nedostaje strasti između njega i Jennifer, s kojom je u braku od 1997., te su bili zagrljeni i izmjenjivali nježnosti.

Usto je Stallone s cigarom u ruci nadzirao što se događa s njegovom kćeri koja se jedina od njih troje kupala u moru. Lijepa Sistine uskoro je istrčala do roditelja, a tata ju je spremno dočekao s ručnikom. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

You can’t judge a book by its cover, but this book, you can! Check out the title…HUNTER. #theyorockyfilmtour

A post shared by Sly Stallone (@officialslystallone) on

Sylvester se osvrnuo na svoj dan na plaži na Instagramu. Objavio je fotografiju na kojoj sjedi te ima cigaru i knjigu u rukama. "Ne možete suditi knjigu po njezinim koricama, no ovu možete. Pogledajte ju", istaknuo je glumac. 

Inače, riječ je o knjizi "Hunter", koju je napisao James Byron Huggins, a Stallone je otkupio filmska prava za nju i koristio ju za svoj film "Rambo: Last Blood". 

  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene