Oduševljena Hrvatskom

Sve zbog Višnjića: 'Zauvijek ću pamtiti ljeto 2005.'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Hollywoodske zvijezde sve više otkrivanju našu lijepu obalu, a kada je jednom dođu onda se i vrate! Tako je bilo i s američkom glumicom Juliannom Margulies koja je glumila s Goran Višnjićem u seriji 'Hitna služba'.

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo Goran Višnjić "Dame i gospodo..." Goran Višnjić pokazao kako je izgledao dok je bio mladić, komentar Nine Badrić na ovaj prizor je pravi hit!

Američka glumica Julianna Margulies najpoznatija nam je kao sestra Carol Hathaway iz popularne serije 'Hitna služba' (E.R.) u kojoj je nekoliko sezona glumila s Goranom Višnjićem.

>> Višnjić odmara na Jadranu, ponosno pokazao torzo

Upravo joj je naš glumac koji živi i radi u Hollywoodu pričao o ljepotama Jadrana i Hrvatske. 'Zauvijek ću pamtiti ljeto 2005. i desetodnevno krstarenje vašom obalom. Obilazili smo otoke, bila sam u Dubrovniku, igrala tenis u Splitu, ...

Obožavam vašu zemlju, prekrasna je! Svaki dan sam plivala, jela najbolje tjesteninu s crnilom od sipe... Ma bilo je zapanjujuće lijepo. Mislim da mi je to jedno od najljepših putovanja u životu', ispričala je Julianna u intervjuu za prilog Ekran Večernjeg lista.

'Želim se vratiti u Hrvatsku'

Rođena Njujorčanka trenutno je u Chicagu i snima nove epizode serije 'Dobra žena'. Kaže kako je pravi život za nju počeo u 40-tima jer se tada udala za Keitha Lieberthala i postala majka. Danas njezin sin Kieran ima 4-godine i planira ga dovesti da vidi Hrvatsku. 'Želim se vratiti u Hrvatsku. Nažalost, ljeto mi je radno ali sigurno ću jednog dana dovesti sina da vidi tu ljepotu', obećala je Julianna.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene