Inspiracija joj je kobe bryant

Nova natjecateljica u Survivoru: ''Definitivno će ovo biti izlazak iz zone komfora, treba izdržati odricanja i promjene''

Ivana Peček Ivana Peček PR 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Peček Ivana Peček Ivana Peček Ivana Peček Ivana Peček Ivana Peček Ivana Peček +0 Ivana Peček Galerija

Ivana Peček pridružila se ostalim kandidatima u zabavno-natjecateljskom showu "Survivor" i to plavom timu kao zamjena za Ivanu Banfić.

Ivana Peček nova je natjecateljica u showu ''Survivor''. Opisuje se kao ambiciozno te istovremeno skromno i velikodušno biće za koje, kako priča, mnogi kažu da je muško zarobljeno u ženskom tijelu.

Pogledaj i ovo Katia Žunić Evo tko su njeni favoriti Mlada Katia iz Rijeke napustila je "Survivor", izlazak iz showa nije joj baš lako pao: "Naravno da mi nije svejedno, ali..."

Smatra da bi joj za vrijeme trajanja showa najveći izazov mogla biti prilagodba na uskraćivanje osobne higijene na koju je navikla, a kao svoj najveći adut ističe svoju ratobornost jer se voli natjecati sve dok ne uspije.

"Jesam avanturistički tip, volim izazove, volim adrenalin, ali smatram da ovako nešto nikome nije zona komfora. Nemamo prilike u današnjoj civilizaciji biti u uvjetima u kojima ćemo biti u 'Survivoru', niti se stavljamo u iste. Definitivno će to biti izlazak iz zone komfora, ali zbog toga sam još više uzbuđena. Smatram da je potrebna i fizička i psihička sprema, uz malo sreće. Čovjek u tim uvjetima treba biti fizički spreman da može čim brže i spretnije proći sve poligone i izazove, ali isto tako mora biti spreman psihički da čim dulje izdrži dva ta odricanja i promjene“, tvrdi Ivana.

Kaže da slobodnog vremena nema puno, no kada ga ima, pokuša ga iskoristiti na najbolji način.

"Ili se odmorim, reokupiram za nadolazeći tjedan ili ga provedem u društvu ljudi koje volim", otkrila je.

Ivana nam je otkrila i ima li koju neostvarenu želju.

"Dosta sam realna, pa si u skladu s time i zadajem ostvarive i realne ciljeve kojima se postepeno bližim. Ono što sam si dosad zabilježila, sam i ostvarila. Da imam tu moć zaustavila bih recimo nasilje nad životinjama u bilo kakvom smislu", priznala je.

Kao svoje kvalitete navodi to što joj stvarno ništa nije teško i radoholičarka je, a kao nedostatak na kojem radi u zadnje vrijeme je da nerijetko sebe stavlja u drugi plan i fokus joj je na drugima oko nje.

"U sve ću se upustiti, sve ću probati, nema posla koji ne bih odradila ili koji ne bih htjela znati", navodi Ivana.

Priznaje da je dosta godina bila nezadovoljna sobom i htjela je biti netko drugi.

"Kako sam počela raditi na sebi tako sam se počela prihvaćati i voljeti. Stoga bih rekla da mi je moto stara izjava Karla Junga koja glasi "Cipela koja odgovara jednoj osobi, steže drugu." Budi najbolja verzija sebe i uspjet ćeš", poručila je.

Ivana nam je otkrila i tko joj je jedna od najvećih životnih inspiracija.

"Osoba koja me inspirira je Kobe Bryant. Još kada je bio klinac, s tek navršenih 13 godina rekao je sam sebi da će biti najbolji i nije se predao. Uvijek je bio korak ispred svih. Imao je pobjednički mentalitet i radnu etiku koja graniči s nemogućim. U 41. godini nas je napustio, ali za njega se može reći da još uvijek živi među nama. Kada se dogodila nesreća, svijet kao da je stao na dva dana", prisjetila se Ivana.

No njezin svijet je sada itekako u pokretu, a evo gdje se vidi za pet godina.

"Nisam tip osobe koja gleda toliko naprijed. Kao što sam rekla, zadajem si dosta realne ciljeve kojima se postepeno približavam i ostvarujem ih. Svakako se za pet godina vidim s riješenom situacijom oko svojeg biznisa pripreme zdrave hrane", zaključila je.

Inače, Ivana je stručna prvostupnica ekonomije koja pohađa specijalistički diplomski smjer ekonomika poduzetništva. Odrasla je u Đurmancu u Krapinsko-zagorskoj županiji, a od početka studiranja ima zagrebačku adresu.

Zaposlena je kao voditeljica recepcije u fitness centru, a istovremeno radi na razvijanju vlastitog posla koji se bazira na pripremi zdravih obroka koji su prilagođeni individualnim potrebama klijenata.

  1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Pierce Brosnan i supruga (Foto:Profimedia) Pierce Brosnan i Keely Shaye-Smith (Foto: AFP) Pierce Brosnan i Keely Shaye-Smith (Foto: AFP) Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) +1 Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) Celebrity Divnom posvetom ovaj šarmer javno je dao do znanja koliko voli svoju suprugu skoro 30 godina od njihova prvog susreta

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene