Da srce pukne od tuge

Supruga popularnog glazbenika na najgori mogući način saznala da joj je muž poginuo

Dalibor Andonov Gru (Foto: Facebook) Dalibor Andonov Gru (Foto: Facebook) Facebook 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Dalibor Andonov Gru (Foto: Facebook) Dalibor Andonov Gru (Foto: Facebook) Dalibor Andonov Gru (Foto: Facebook) +0 Dalibor Andonov Gru (Foto: Facebook) Galerija

Dalibor Andonov Gru tragično je stradao u ponedjeljak.

Regiju je u ponedjeljak potresla vijest o smrti najpopularnijeg srpskog repera Dalibora Andonova Grua. Glazbenik je život izgubio u tragičnoj nesreći koja mu se dogodila tijekom kitesurfinga.

Brojni kolege opraštaju se od njega emotivnim statusima, nema koga vijest o njegovoj smrti nije dirnula.

A najteže je njegovoj supruzi Danici, koja je, kako piše Telegraf, vijest da njezina supruga više nema, saznala na najgori mogući način. Naime, Danicu je nazvala prijateljica i pitala ju zašto novinari lupetaju da je Dalibor poginuo.

Gruovi sinovi Vuk i Relja, za vrijeme nesreće bili su u školi, a njima je vijest priopćio školski psiholog.

Danica i Gru u listopadu ove godine trebali su slaviti 12. godišnjicu braka.

Do nesreće je došlo u popodnevnim satima kada je Dalibor pao u vodu kod Nautičkog kluba "Zemun". Iz vode su ga izvukli prijatelji, no hitna pomoć utvrdila je smrt na mjestu događaja, piše Blic, za koji su svjedoci izjavili kako je repera navodno udarila šipka.

"Vozio je dasku sa zmajem i podigao mu se zmaj dva ili tri puta, te je tada nastao problem. Mislimo da ga je udarila neka šipka, odmah poslije toga. Već je bio plav kada smo ga izvukli i najvjerojatnije se onesvijestio od udarca", izjavili su svjedoci koji su se našli u obližnjem restoranu. 

Gru je rođen 8. ožujka 1973. godine u Dimitrovgradu, iz kojeg se kasnije preselio u Pančevo, a poslije toga u Beograd. Glazbom se počeo baviti nakon srednje škole. Bio je poznat i kao veliki zaljubljenik u ekstremne sportove, neko je vrijeme trenirao vaterpolo, a bavio se i skijanjem i košarkom.

S pjesmom “Biću tu” 1996. godine postao je jedan od najpopularnijih repera ne samo u Srbiji nego i u cijeloj regiji, nakon čega je objavio albume “Vetrenjače”, “Gru 2”, kompilaciju “95-2000” te mnoge druge.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput na Zrinjevcu (Foto: Dnevnik.hr) Maja Šuput na Supertalentu (Foto: Dnevnik.hr) Tigrasto izdanje Maje Šuput (Foto: Dnevnik.hr) Maja Šuput u In Magazinu (Foto: Dnevnik.hr) +6 Maja Šuput o sebi (Foto: Dnevnik.hr) inMagazin Šuput će ove jeseni imati više razloga za slavlje, evo što nam je otkrila o dolasku prinove u obitelj!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene