Skupa su od 2011. godine

28 godina mlađa supruga zvijezde hit-serije uhvaćena u prolazu, a jedan su detalj svi primijetili

David Hasselhoff (Foto: Profimedia) David Hasselhoff (Foto: Profimedia) Profimedia 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju David Hasselhoff (Foto: Profimedia) David Hasselhoff (Foto: Profimedia) David Hasselhoff (Foto: Getty Images) David Hasselhoff (Foto: Getty Images) David Hasselhoff i Hayley Roberts (Foto: Profimedia) David Hasselhoff i Hayley Roberts(Foto: Profimedia) +0 David Hasselhoff i Hayley Roberts (Foto: Profimedia) Galerija

Hayley Roberts i David Hasselhoff upoznali su se 2011. godine, a pred oltar su stali prije dvije godine.

Hayley Roberts u centar medijske pažnje je došla prije devet godina kada se našla u zagrljaju zvijezde serije "Spasilačka služba", a ova 40-godišnjakinja danas je supruga Davida Hasselhoffa. Fotografi koriste svaku priliku da je uhvate svojim objektivima, a ovoga puta prošetala se bez grudnjaka u kalifornijskom Calabasasu te je ležerno plijenila pažnju.

Vitku liniju naglasila je bijelim kratkim hlačicama i majicom puderaste boje, a nije se obazirala što su se svi okretali za njom dok je šetala.

Hasselhoff i Roberts u braku su od 2018., a upoznali su se 2011. godine dok je glumac radio za jedan britanski reality show. Iako je među njima 28 godina razlike, ovom zaljubljenom paru to nimalo ne smeta.

Vezu su započeli tako što je David obećao Hayley autogram ako ode s njim na večeru. Zaruke su objavili 2016. godine magazinu Hello!, a Hayley je otkrila kako je prosidba bila vrlo emotivna. Pred oltar su stali na intimnoj ceremoniji u Italiji, a na vjenčanju su bile Davidove kćeri te Hayleyina obitelj.

David iza sebe ima brakove s glumicom Catherine Hickland te Pamelom Bach, s kojom ima dvije kćeri.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Maja Šuput - 2 Celebrity Maja Šuput čeka prvo dijete! Pjevačica je sretnu vijest objavila na Instagramu: "Dolazi prinova kao naš najljepši dar!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene