Preslatko!

Suprug najslavnije tenisačice svijeta na domišljat način bodrio svoju voljenu, evo što je napravio posebno za ovaj meč!

Alexis Ohanian - 1 Alexis Ohanian - 1 Screenshot 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Alexis Ohanian - 1 Alexis Ohanian - 2 Serena Williams - 2 Serena Williams - 1 Serena Williams i Alexis Ohanian - 1 Serena Williams i Alexis Ohanian - 2 Serena Williams i Alexis Ohanian - 3 Serena Williams i Alexis Ohanian - 4 Serena Williams i Alexis Ohanian - 5 Serena Williams i Alexis Ohanian - 6 +13 Serena Williams i Alexis Ohanian - 7 Galerija

Suprug najslavnije tenisačice svijeta Serene Williams Alexis Ohanian bodrio je svoju suprugu na emotivan način na jednom od njenih posljednjih teniskih mečeva.

Jedna od najslavnijih tenisačica svijeta Serena Williams odigrala je posljednji meč u svojoj karijeri te, nažalost, uz poraz otišla u mirovinu. Ovog tjedna igrala je još nekoliko mečeva, u publici su je bodrili brojni poznati, ali najveća podrška bio je njen suprug Alexis Ohanian koji je na poseban način navijao za svoju voljenu.

Pogledaj i ovo Serena Williams (Foto: Getty) slavile i brojne zvijezde Glamurozna svadba na kojoj se nije štedjelo: Slavna sportašica izrekla sudbonosno "da"

Alexis je na meč Serene s Dankom Kovinić stigao u majici s printom njihove kćerke Olympije, a malena na fotografiji također navija za svoju majku.

Ohanian je privukao puno pažnje fotografa i okupljenih, a djevojčica je prije nekoliko dana napunila i pet godina. Ipak, uživo nije navijala za svoju mamu pa se njen otac za to pobrinuo na drugačiji način.

Na posljednjem Sereninom meču u njenoj karijeri u kojem je izgubila od Ajle Tomljanović, Olympia je stigla s ocem te u istoj odjevnoj kombinaciji kao i njena majka strastveno navijala.

Serena i Alexis navodno su se upoznali na doručku u jednom hotelu u Rimu na kojem se suosnivač slavnog Reddita pojavio mamuran, a njihova ljubavna priča službeno je započela u ljeto 2015. godine. Godinu kasnije kleknuo je ispred bazena na kojem su se i upoznali, a glamurozno vjenčanje održano je krajem 2017. godine, dva mjeseca nakon rođenja njihove kćerkice Alexis Olympije.

Serena i Alexis nisu štedjeli na vjenčanju koje je, kako se šuškalo, koštalo milijun dolara u studenom 2017. godine. Tenisačica je navodno nosila haljinu dizajnerskog brenda Versace, a unajmljena je i kočija. "Unajmili su i angažirali najbolje od najboljih. New Orleans je bio Serenina željela jer je taj grad za nju poseban, grad gdje su je uvijek voljeli", rekao je izvor za Daily Mail.

Svoj odlazak u mirovinu Serena je objavila ovog ljeta u intervjuu za Vogue, a dobila je čast biti i prva gošća na novom podcastu Meghan Markle ''Archetypes'' s kojom je dugogodišnja prijateljica.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Hadžiavdagić Tabaković - 2 Hana Hadžiavdagić Tabaković - 14 Hana Hadžiavdagić Tabaković - 4 Hana Hadžiavdagić Tabaković - 3 +28 Hana Hadžiavdagić Tabaković - 5 Celebrity Naša influencerica pokazala tretman podizanja stražnjice koji izgleda vrlo bolno: ''Samo da guza bude top''

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Jonah Hill Jonah Hill Jonah Hill (Foto: AFP) Jonah Hill, Gianna Santos (Foto: Profimedia) +4 Jonah Hill, Gianna Santos (Foto: Profimedia) Celebrity Utjehu od problema pronašao je u lijepoj djevojci, a malo tko je znao s čime se nosio zadnjih 20 godina

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene