Denisu direktan plasman

Mladić koji je rasplakao žiri i djevojčica anđeoskog glasa idu u finale Supertalenta!

Denis Barta i njegov otac (Foto: Supertalent) - 3 Denis Barta i njegov otac (Foto: Supertalent) - 3 Supertalent 1/37 >> Pogledaji ovu galeriju Denis Barta (FOTO: Dnevnik.hr) Denis Barta (FOTO: Facebook) Elena Brnić (Foto: Dnevnik.hr) Denis Barta (Foto: Dnevnik.hr) Elena Brnić (Foto: Dnevnik.hr) Elena Brnić (Foto: Dnevnik.hr) Cheerleading klub Lana (Foto: Dnevnik.hr) Cheerleading klub Lana (Foto: Dnevnik.hr) Cheerleading klub Lana (Foto: Dnevnik.hr) Cheerleading klub Lana (Foto: Dnevnik.hr) +26 Daniel Đogaš (Foto: Dnevnik.hr) Galerija

Ove nedjelje saznat ćemo imena još dvoje natjecatelja koje ćemo gledati i u finalu Supertalenta.

Nakon što smo dobili prvih šest finalista Supertalenta, ove nedjelje u pretposljednjoj polufinalnoj emisiji nastavlja se potraga za još dvije točke koje će se u finalu boriti za titulu šestog pobjednika Supertalenta.

Pogledaj i ovo Daniel Đogaš (Foto: Anamaria Batur) To mu je najdraže Mladi mađioničar iz Supertalenta tvrdi: ''Djelomično mogu predvidjeti budućnost u nekim trikovima''

U četvrtoj emisiji uživo vidjet ćemo novih desetero polufinalista koji su svojim nastupima na audiciji oduševili žiri, a brojni od njih i pokupili simpatije gledatelja. 

Glasovima je odlučeno da su tri najbolje točke večeri bile u izvedbi Elene Brnić, Denisa Barte i Cheerleading kluba Lana. Direktno u finale ide Denis Barta. Između Elene i Cheerleading kluba Lana žiri je odlučio da ćemo u finalu opet gledati Elenu. 

Večer je započela s Majinim Zlatnim gumbom, djevojčicom Elenom Brnić koja je u audicijskoj emisiji oduševila baš sve, kako žiri, tako publiku i gledatelje. Ulazak u finale pokušala je izboriti pjesmom ''Flashligt'' Jessie J.

Nevjerojatne piramide, dizanja i skokove pokazale su plesačice iz Cheerleading kluba Lana.

''Prije svega ste podosta simpatični, svidio mi se taj dio s akrobacijama. Neki su bili jako dobri, neki su bili manje dobri, ali u svakom slučaju ste simpatični'', rekao im je Davor.

Janku je super što su malo nadogradili svoj nastup.

''Neke stvari nisu bile sinkronizirane, ali ovako ste moćni i brojni. Bolji nastup s nekim manama'', rekao im je Janko.

Maja se nije složila s Jankom i Davorom. Njoj je to bilo baš američki, a i Martini se svidjelo ono što je vidjela.

''Ono što sam sigurna da ćete ponijeti nakon večerašnjeg nastupa je - nastup života. Zapravo ste pokazali sve što Cheerleading klub Lana može'', zaključila je Martina. 

Daniel Đogaš i ovaj put je žiri zaintrigirao svojim trikovima. Prema Davoru je bio puno bolji nego na audiciji.

''Odličan si, puno si mi više odrasliji i šarmantniji nego u audicijskoj emisiji'', zaključio je.

Pozitivno iznenađena bila je i Martina.

''Nisam baš pala u nesvijest, ali sam pala u jedno ugodno stanje u koje ne padam lako. Mirnoća kojom si nas začarao me impresionirala'', rekla je.

Među različitim plesnim stilovima, gledatelji su mogli uživati i uz break dance koji je izvela skupina Criminalz Breakrez.

''Hvala ti za ovu vožnju, stvarno je bilo senzacionalno, izgledala sam fantastično. Što se tiče nastupa, ovaj put je sve bilo puno lakše pratiti. Bilo je zabavno, bilo je zaista puno bolje nego prošli put, izveli ste neke ozbiljne trikove, zaista veliki aplauz'', rekla im je Maja.

Martina se našalila da se ne mora praviti da joj se nastup svidio jer joj je stvarno sve bilo dobro. 

''Ovakav nastup je doista ona razina koju očekujemo u polufinalima'', pohvalila je Martina dečke, a pridružio joj se i Davor.

Janko je primijetio da su ovoga puta našli mjeru.

''Stvarno odličan nastup'', smatra Janko.

Posebno dirljiva bila je izvedba Denisa Barte koji je sve oduševio već u audicijskoj emisiji.

Više o njegovom nastupu možete pročitati OVDJE. 

Plesačica Dora Pavlić predstavila je show dance.

''Toliko je izgledalo svjetski, jako velika nadogradnja od audicijskog nastupa. Unijela si neke druge elemente, bila si super'', Maji se svidjelo jer se Dora oko svog polufinalnog nastupa jako potrudila.

Martini se svidjela Dorina energija, a i ona je primijetila razliku u plesnom stilu, energiji i tempu. Da je njezina vještina impresivna složili su se i Janko i Davor. 

Akrobatski duo iz Niša, Aleksandar i Filip, izveli su spektakl čiji je glavni element bila vatra. 

''Show je bio puno jači od onog prvi put, a i uložili ste puno truda, bio je ovo jedan miks svega. Bilo je zabavno, a malo mi je bilo i zastrašujuće gledati kako paradirate s vatrom po tijelu. Vidi se da ste se potrudili za današnji nastup i svaka čast'', Majino je viđenje ove vatrene izvedbe.

Na nastupu im je čestitao i Janko, a sve se svidjelo i Martini koja inače baš i nije ljubiteljica ovakvih izvedbi.

''Fascinantno mi je sve što ste izveli. Ja osobno za vas ne bih glasala, ali bih vas voljela gledati na nekom eventu'', objasnila im je svoje viđenje njihovog nastupa.

Violončelistica Natalija Stanisavljević, prema sudu žirija, 'rubno' je prošla u polufinale, a čini se da ih ni ovoga puta nije uspjela impresionirati.

''Nezgodna situacija za mene, trebam naći prave riječi. Mogu se složiti da je ovo življa pjesma, kolege iz ansambla su doprinjele ovoj živosti, ali meni je ovaj nastup izgledao pomalo mlitavo'', iskren je bio Davor.

S njim se složila Maja.

''Tebi kao tebi je palo energije, ti nisi došla do nas s tom energijom koju smo mi od tebe tražili'', primijetila je ova članica žirija nedostatke kod Natalije.

Janku je pak ovaj nastup puno draži od prošlog, no i njemu je tu ipak nešto falilo za polufinalnu izvedbu.

Jernej Kozan, pobjednik slovenske verzije Supertalenta, predstavio je hip-hop popping.

''Ovo nitko nije uspio što si ti - ispričati priču kroz nastup. Potpuno neka druga dimenzija, nevjerojatno si vješt u tome što radiš'', Jankov je komentar. 

Maji nije jasno kako Jernej zapamti koreografiju i kako sve te pokrete uopće uspije raditi sa svojim tijelom.

''Meni to izgleda nevjerojatno, ovo spada u nadnaravno, ovo ne možeš samo pokušati. Ja sam impresionirana'', Maja nije krila svoje oduševljenje Jernejevom izvedbom.

Mlade plesačice iz skupine Flamenco Split strastveno su zaplesale, a cilj im je bio prezentirati žensku snagu.

''Vidi se da ste puno vježbale, sad je to bilo zaista to. Vi ste žene koje se tim bave iz hobija, radite to iz gušta, tako ste bile dobre'', pohvalila ih je Maja.

Martina također smatra da pričaju jednu fantastičnu i genijalnu priču, a i Davor smatra da su opravdale svoj dolazak u polufinale. Njihovu mogućnost primijetio je i Janko, kao i to da su puno radile da bi pokazale ovo danas.

Najnovije informacije prati na službenoj stranici Supertalenta.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene