Odbila alkotest

IZLUDILA POLICAJCE Uhićena legendarna manekenka

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Divlja ljepotica obilježila je eru supermodela. Njezino neobuzdano ponašanje nije je napustilo ni danas.

Svojim seksi hodom u vjenčanici obilježila je devedesete godine. Sigurno se sjećate Stephanie Seymour kada je u spotu 'November Rain' grupe Guns N' Roses hodala prema Axlu Roseu u vjenčanici. Obilježila je ona 90. svojom ljepotom, ostavši jednom od najvećih u svijetu manekenstva.

Pogledaj i ovo Axl Rose Iz krajnosti u krajnost Legendarni glazbenik ne može se pomiriti s čnjenicom da stari, pa to pokušava sakriti estetskim zahvatima

A ni temperamenta joj nikad nije nedostajalo. Ekscentrična Stephanie i danas privlači pažnju svojim ponašanjem, pa su tako mediji prenijeli da je prije nekoliko dana uhićena zbog vožnje pod utjecajem alkohola. 47-godišnjakinja je sudjelovala u prometnoj nesreći, a nakon dolaska na mjesto nesreće, policajci su po već po njenom mirisu zaključili da je pijana.

'Nakon pet, šest puta što smo je tražili vozačku dozvolu i ostale podatke, Seymour ih je pristala dati', navodi policijsko izvješće o uhićenju. Navodno je manekenka usto odbila alkotest te općenito nije surađivala sa policajcima. Puštena je uz jamčevinu od petsto dolara te je čeka sud u veljači.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene