Nevjerojatno!

Lijepa Srpkinja koja je pokorila modni svijet zbog bizarne nesreće završila je u invalidskim kolicima, a sada opet vlada pistom

Simona Andrejić (Foto: AFP) Simona Andrejić (Foto: AFP) Afp 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Simona Andrejić (Foto: AFP) Simona Andrejić (Foto: AFP) Simona Andrejić (Foto: Facebook) Simona Andrejić (Foto: AFP) Simona Andrejić (Foto: AFP) +0 Simona Andrejić (Foto: AFP) Galerija

Simona Andrejić je jedna od najuspješnijih srpskih manekenki, a 2019. je doživjela nesreću koja ju je zamalo koštala karijere.

Poznati srpski top-model Simona Andrejić (27) u srpnju 2019. godine doživjela je nesreću zbog koje je na nekoliko mjeseci završila u invalidskim kolicima.

Na posjedu vijetnamskog milijardera Chin Chua mini žičarom zabila se u drvo pri velikoj brzini, a da stvar bude gora, naredna dva sata je u takvom stanju bespomoćno visjela 50-ak metara od zemlje. Utvrđeno je da joj je na nekoliko mjesta slomljena zdjelica, a azijskog milijardera tužila je za nekoliko milijuna dolara jer zbog ozljede nije mogla raditi.

Simonin oporavak potrajao je nekoliko mjeseci, nakon čega se opet uspješno vratila modi, piše Nova.rs.

Simona je jedna od najuspješnijih srpskih manekenki, a već s 14 godina počela je graditi inozemnu karijeru i zanimljivo je da se tada u daleki svijet otisnula potpuno sama, bez pratnje roditelja.

Kada je 2009. godine postala jedan od pet top-modela na prestižnom izboru Elite Model Look International, vrata modnog svijeta lako su joj se otvorila. Nosila je brojne prestižne revije, snimila brojne naslovnice i editorijale, a nekoliko je godina bila na ljestvici 10 najboljih svjetskih top-modela.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Simona Andrejic (@simonaandrejic)

Iako je u intervjuima govorila kako se brzo prilagodila životu u Americi, često je isticala kako joj jako nedostaju obitelj i prijatelji.

Atraktivna plavuša govori i nekoliko stranih jezika - engleski, ruski te španjolski, a sport joj je važan dio života.

Osim što je radila s brojnim poznatim dizajnerima, Simona se družila i s poznatim facama, poput glumca Antonia Banderasa, s kojim je prije nekoliko godina viđena u St. Tropezu, ali i glazbenicima Katy Perry i Kanyeom Westom.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Dino Merlin i Senidah Senidah (Foto: Instagram) - 2 Senidah (Foto: Instagram) - 3 Senidah (Foto: Instagram) - 4 +2 Senidah (Foto: Instagram) - 5 Celebrity Jedna od najvećih regionalnih zvijezda raspametila fanove fotkama iz kreveta na kojima ne nosi ništa!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene