Može li slađe?

Dirljivi trenuci: Fotografije poznatih očeva i njihove djece koje će rastopiti vaša srca

Chris Hemsworth (Foto: Instagram) Chris Hemsworth (Foto: Instagram) Instagram 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Chris Hemsworth (Foto: Instagram) Justin Timberlake na Super Bowlu (FOTO: Getty) - 2 Niel Patrick Harris (Foto: Getty Images) Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez (Foto: Instagram) +0 Chris Hemsworth (Foto: Getty Images) Galerija

Iako zaposleni, slavni očevi uvijek pronalaze vremena za provoditi s djecom i obitelji, u čemu istinski uživaju.

Ne postoji ništa slađe na svijetu od prizora brižnog oca koji provodi vrijeme sa svojom dječicom i ljubavi između njih. U slučaju slavnih očeva, možemo pretpostaviti kako je većina njih stalno zaposlena no neki od njih ipak uspiju pronaći dovoljno slobodnog vremena za svoje obitelji i djecu.

Pogledaj i ovo Tom Cruise nastao je pravi metež! Svi pričaju o potezu Toma Cruisea nakon što se fotograf srušio pred njim, kamere su zabilježile njegovu reakciju!

Jedan od slavnih očeva je glumac Chris Hemsworth, koji se osim spašavanja svijeta u ulozi Thora bavi odgojem svoje troje djece – petogodišnje Indije i trogodišnjih blizanaca Tristana i Sashe.
“Očinstvo je najbolja stvar koja mi se ikad dogodila. Kada radim, djeca su mi neprestano u mislima, a kada ne radim provodim vrijeme s njima“, izjavio je Chris.

 

A post shared by Elsa Pataky (@elsapatakyconfidential) on

 

Pjevač Justin Timberlake i njegova predivna supruga glumica Jessica Biel imaju 3-godišnjeg sina Silasa. Na sam Dan očeva Justin je na Instagramu napisao: “Biti tata je jedno veliko putovanje... Nevjerojatna otkrića svakoga dana. Sine moj, čast mi je biti tvojim ocem. Zahvaljujući tebi osjećam ljubav za koju nisam ni znao da postoji“.

 

 

A post shared by Justin Timberlake (@justintimberlake) on

 

Glumac Neil Patrick Harris i njegov partner David Burtka, zajedno odgajaju blizance – Harper Grace i Gideona Scotta koje im je rodila surgat majka. “Uloga roditelja je jedna od najzahtjevnijih stvari koje sam radio i koje ću nastaviti raditi, ali je isto tako stvar u kojoj maksimalno uživam“, izjavio je Neil.

 

 

A post shared by Neil Patrick Harris (@nph) on

 

Supruga Michaela Bublea Luisiana Lopilato snimila je preslatke fotografije igre oca i sina. Malenom Noahi prošle je godine dijagnosticiran tumor jetre, nakon čega su roditelji otkazali sve projekte i posvetili se samo njegovu zdravlju. Noah je danas zdrav i posve se oporavio.

 

 

A post shared by Michael Bublé (@michaelbuble) on

 

Glumačka zvijezda iz serijala Gospodar prstenova, Orlando Bloom brižan je otac 6-godišnjeg sina Flynna, kojeg je dobio sa supermodelom Mirandom Kerr. Jednom prilikom Orlando je izjavio: “Jedna od najboljih stvari je obitelj i biti u društvu obitelji“.

 

 

A post shared by Orlando Bloom (@orlandobloom) on

 

Jedan od najuspješnijih nogometaša na svijetu Cristiano Ronaldo sretan je otac četvero mališana - 8-godišnjeg Cristiana Juniora, blizanaca Eve i Matea i nedavno rođene Alane. Cristiano na toj brojci ne misli stati već planira imati još najmanje troje djece. "Uvijek sam htio više djece. Govorim svojim prjiateljima i suigračima, zašto ne imati petero ili šestero djece. Mislim da imam sve uvjete za to i to mi se sviđa", objasnio je Cristiano.

 

 

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

 

2012. godine američki glumac Chris Pratt i njegova supruga Anna Faris postali su roditelji malenog Jacka koji je na svijet odlučio doći devet tjedana prije termina. Jack je imao ozbiljnih zdrastvenih problema no danas je posve zdravi 5-godišnji dječak. Par se također razveo, ali Chris je divan otac.
Američki glumac Josh Duhamel i njegova bivša supruga pjevačica Fergie, 2013. godine postali su roditelji sina Axela Josha. Unatoč činjenici da se par razveo, Josh sudjeluje u odgoju sina i s njime provodi puno vremena.

 

 

A post shared by chris pratt (@prattprattpratt) on

 

Bivši nogometaš David Beckham i njegova supruga, pjevačica i modna dizajnerica Victorica, roditelji su četvero djece prekrasne djece – sinova Brooklyna, Romea, Cruza i malene kćeri Harper.
“Trenutci koje provodim s djecom su nevjerojatni. Bilo da se zajedno smijemo i prepričavamo događaje proteklog dana, čitamo priče prije spavanja ili se zabavljamo na odmoru“, priznaje David.

 

 

A post shared by David Beckham (@davidbeckham) on

 

Brižni očevi koji nam svima mogu biti uzor i primjer! 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene