Ona je problem

Vođe crkve mu ne dozvoljavaju da viđa svoju kći

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Velika filmska zvijezda Tom Cruise, kako neki tvrde, nije vidio svoju kći Suri jako dugo vremena. Postavlja se pitanje tko je uistinu za to kriv.

Tom Cruise ima slavu, bogatstvo i moć, ali nema ono što većina ljudi priželjkuje, normalan obiteljski život. Izvori bliski glumcu tvrde kako Tom nije vidio svoju kći Suri više od 800 dana, ili 26 mjeseci, ili više od dvije godine.

Pogledaj i ovo Tom Cruise - 6 Hrabrost ili ludost? Možete li pogoditi koji se glumac usudio ovakvo nešto napraviti? Ima 61 godinu, ali od ovakvih vratolomija ne odustaje!

Pojavila su se nagađanja kako vođe scijentološke crkve ne dozvoljavaju Tomu da viđa Suri, a za to krive njegovu bivšu suprugu Katie Holmes koja je vrlo otvoreno protiv crkve i protiv njihovih načina. S druge strane pak, drugi, isto tako 'upićeni' izvori tvrde, kako je upravo Katie ta koja bivšem mužu ne dozvoljava viđati Suri.

Ponovno na sudu - život na visokoj nozi košta, a to netko mora platiti

Bez obzira na sva njihova međusobna prepucavanja, oni koji su upućeni u situaciju tvrde kako djevojčica treba oca, a bez njega je provela petinu svog života. Iako se Katie trudi biti dobra majka i priuštiti joj život na viskoj nozi na koji je navikla, postoji mogućnost kako će od Toma zatražiti veću alimentaciju, a na to prema tajnim točkama ugovora koji su potpisali nakon razvoda, ima pravo.

Tom je jednom prilikom izjavio kako ne viđa kći zbog brojnih poslovnih obveza, ipak, oni 'upućeni' tvrde kako je ne viđa zato što sam tako želi, navodno uopće nema želju provoditi vrijeme s njom.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene