Nestašni Faca

Zbog uloge zločestog dečka žene su ga obožavale, a njega je osvojila atraktivna Tara koju voli skrivati

Sarah Jessica Parker i Chris Noth (Foto: Getty Images) Sarah Jessica Parker i Chris Noth (Foto: Getty Images) Getty Images 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Sarah Jessica Parker i Chris Noth (Foto: Getty Images) Sarah Jessica Parker i Chris Noth (Foto: Profimedia) Chris Noth i supruga Tara (Foto: AFP) Chris Noth i supruga Tara (Foto: AFP) Chris Noth i supruga Tara (Foto: AFP) Chris Noth (Foto: Getty Images) Chris Noth (Foto: Getty Images) Chris Noth (Foto: Getty Images) Chris Noth i supruga Tara (Foto: AFP) Chris Noth i supruga Tara (Foto: Instagram) +0 Chris Noth (Foto: Profimedia) Galerija

Za Chrisom Nothom i u sedmom desetljeću luduju žene diljem svijeta.

Christopher David Noth, popularniji kao Chris Noth, proslavio se ulogom zločestog dečka.

Pogledaj i ovo Kyle MacLachlan u ''Seksu i gradu'' fanovi iznenađeni promjenom! Prošle su 22 godine otkako se pojavio u Seksu i gradu, danas je potpuno drukčiji čovjek od onog kakvog pamtimo iz serije!

I to ne bilo kojeg, već onog za kojim su ludovale žene diljem svijeta. Govorimo o ulozi nestašnog Face u kultnoj seriji "Seks i grad", koji je poprilično namučio glavnu junakinju Carrie Bradshaw prije nego što je shvatio da je ona žena njegova života.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chris Noth (@chrisnothofficial) on

Danas 64-godišnji glumac i u stvarnom životu bio je na glasu kao veliki zavodnik te su mnogi mislili, kao i za Clooneyja, da će ostati vječni neženja. Ipak, 2002. godine dogodio mu se fatalni susret sa sadašnjom suprugom Tarom Lynn Wilson, no par se vjenčao tek 10 godina kasnije.

Naime, Chris je suvlasnik glazbenog kluba The Cutting Room, u čijem je baru radila Tara kada ju je ugledao. Par je 2008. godine dobio i sina Oriona, a vjenčanje je održano 2012. godine.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chris Noth (@chrisnothofficial) on

Iako je ludo zaljubljen u suprugu, glumac je vješto skriva od medija te se golupčići gotovo nikad ne pojavljuju zajedno na službenim događanjima. Ipak, postoji nekoliko fotografija iz prošlosti te tu i tamo koja s njegovih društvenih profila na kojima se nalazi i Tara, koja je i dan danas vrlo atraktivna. A za Chrisom i u sedmom desetljeću luduju žene diljem svijeta te se slažu kako i dalje ima "ono nešto".

Tako je to kada te obilježi upečatljiva uloga... 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene