Baš lijepo!

Slatka buntovnica iz hit serije stala pred oltar, nju i partnera vjenčao poznati kolega s ekrana!

Sarah Hyland i Wells Adams - 3 Sarah Hyland i Wells Adams - 3 Profimedia 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Sarah Hyland i Wells Adams - 11 Sarah Hyland i Wells Adams - 12 Sarah Hyland i Wells Adams - 9 Sarah Hyland i Wells Adams - 8 Sarah Hyland i Wells Adams - 6 Sarah Hyland i Wells Adams - 5 Sarah Hyland i Wells Adams - 4 Sarah Hyland i Wells Adams - 3 Sarah Hyland i Wells Adams - 2 Sarah Hyland i Wells Adams - 1 +18 Sarah Hyland i Wells Adams - 10 Galerija

Buntovnica iz serije ''Moderna obitelj'' Sarah Hyland stala je pred oltar s dugogodišnjim dečkom Wellsom Adamsom.

Glumica koja je igrala ulogu slatke buntovnice Haley Dunphy u popularnoj seriji ''Moderna obitelj'', Sarah Hyland, rekla je sudbonosno ''da'' dugogodišnjem dečku Wellsu Adamsu u Santi Barbari u Kaliforniji.

Pogledaj i ovo Sarah Hyland (Foto: Profimedia) Nije odoljela kolačima Slavna glumica nabacila koji kilogram tijekom blagdana i poručila: "Ne uzrujavam se!"

Sarah je zasjala u jednostavnoj vjenčanici s opuštenim naramenicama i dugim velom. Kosu je uvinula u lagane valove i prikopčala, a sve je dodatno začinila i dijamantnim naušnicama.

Ceremonija je bila emotivna i vesela pa su mladenci malo i zaplakali, a kolega sa seta Jesse Tyler Ferguson glumio je matičara koji je vjenčao par kad su razmijenili zavjete, a potom i stavili prstenje.

Fotografije možete pogledati OVDJE.

Adamsa i Sarah počelo se povezivati 2017. godine u listopadu, a par je svoju vezu pokušao držati u tajnosti pa ne dijele previše toga s javnosti. 2019. godine zaručili su se na Fijiju.

Vjenčanju su bili nazočni njezini slavni kolege iz serije Sofia Vergara, Ariel Winter, Nolan Gould i Jesse Tyler Ferguson.

Zahvaljujući ulozi u spomenutoj seriji Sarah je dobila pohvale na račun svoga rada, a bila je nominirana i za nekoliko uloga. Međutim, ova uspješna glumica nije oduvijek imala sreće u životu.

Liječnici su joj još dok je bila djevojčica dijagnosticirali bolest bubrega, zbog koje je trebala transplantaciju. Otac joj je donirao bubreg, no tijelo nije prihvatilo organ. U intervjuima je prije nekoliko godina priznala kako je godinama bila depresivna jer se osjećala krivom zbog problema koje je njezina obitelj imala zbog njezina zdravlja.

Ipak, sreću je pronašla u američkom ''Gospodinu Savršenom'' u kojem se Wells natjecao u 12. sezoni showa, a trenutno je radijski voditelj.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Georgina Rodriguez - 3 Georgina Rodriguez - 1 Georgina Rodriguez - 2 Georgina Rodriguez +25 Georgina Rodriguez Celebrity Ronaldovu Georginu napali zbog haljine koju je obukla za crkvu, a za sve je kriv prorez: "Nije primjerno tako pokazivati pozadinu"

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Vjenčanje Tihane Lazović i Branislava Trifunovića Vjenčanje Tihane Lazović i Branislava Trifunovića Vjenčanje Tihane Lazović i Branislava Trifunovića Vjenčanje Tihane Lazović i Branislava Trifunovića +23 Vjenčanje Tihane Lazović i Branislava Trifunovića Celebrity Objave s društvenih mreža otkrile koga je to Seve povela na svadbu naše glumice, odabrala je bome zgodnu pratnju!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene