Osebujna pjevačica

Zbog kokodakanja je preko noći postala svjetska zvijezda: Odmalena je htjela biti poznata, a onda joj je to i uspjelo

TLZP: Siniša Ružić kao Netta TLZP: Siniša Ružić kao Netta DNEVNIK.hr 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju TLZP: Siniša Ružić kao Netta Siniša Ružić Siniša Ružić Siniša Ružić - 1 Siniša Ružić - 2 Siniša Ružić - 3 Siniša Ružić - 4 Siniša Ružić - 5 Siniša Ružić - 6 Siniša Ružić - 1 +10 Siniša Ružić - 7 Galerija

U novoj emisiji showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' Sinišu Ružića gledali smo u liku i djelu izraelske pjevačice Nette.

Siniša Ružić nakon transformacije u opakog repera 50 Centa, ove nedjelje u showu ''Tvoje lice zvuči poznato'' utjelovio nekoga sasvim drugačijeg - Nettu, izraelsku pjevačicu koja je na Eurosogu odnijela pobjedu 2018. godine. A siniša je pokupio dobre komentare žirija. 

Pogledaj i ovo Igor Mešin i Antonia Dora Pleško kao Tereza Kesovija, TLZP "A vidi suza!" Mešina ponijele emocije zbog prisjećanja na neka druga vremena, a nema koga nije uhvatila nostalgija!

''Nešto između crtića i Eurovizije, jedan od tvojih najboljih nastupa u emisiji'', rekao mu je Igor Mešin. 

''Ja sam apsolutno fasciniran, to je to, kao malo čudno, a ti si od toga uspio napraviti klasik, ja ti se divim, bio si fantastičan', zaključio je Goran Navojec. 

''Posebno su mi bili dragi ovi tvoji neartikulirani zvukovi, ali prvi dio je bio odličan'', komentirala je i Nives. 

Ovako je Siniša govorio prije nego što se popeo na pozornicu. 

''Ima taj dio pjevanja s kokodakanjem, što je zgodno, tu sam se pronašao. Volim domaće životinje. Mislim da ću se super zabaviti'', rekao je Siniša uoči nastupa te dodao da se nada da je ovo posljednja transformacija za koju se morao ''debljati''.

Izraelska pjevačica Netta Barzilai osvojila je simpatije publike diljem svijeta kada se pojavila na pozornici Eurosonga s pjesmom "Toy" 2018. godine.

Netta je odrasla u izraelskom Hod HaSharonu te je s obitelji jedno vrijeme provela i u Nigeriji. U Hod HaSharonu je završila i srednju školu, nakon čega je jedno vrijeme radila i za tamošnju vojsku. Interes za glazbu pokazivala je još od malih nogu, a iako je upisala Glazbenu akademiju, nikada ju nije završila.

Pjevačica se 2017. godine prijavila na natjecanje HaKokhav HaBa, izraelsku inačicu "Dore" te se predstavila obradama pjesama Rihanne, Spice Girls i Davida Guette. Posljednja pjesma kojom se psredstavila bila je mashup Psyjeve "Gangam Style" te Kashine "Tik Tok", a odmah je osvojila spimatije žirija. Zbrojem bodova osvojila je prvo mjesto na natjecanju te je ostvarila pravo predstavljati Izrael na Eurosongu.

Pjesmom "Toy" i svojim nastupom oduševila je publiku diljem svijeta te je Izraelu osigurala da četvrti put ostvari pobjedu na Eurosongu. Netta i dalje snima pjesme, a pojavila se i u Netflixovu filmu "Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga".

Sve novosti pratite na službenoj stranici showa ''Tvoje lice zvuči poznato''.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Nives Celzijus Celebrity Nives se zakopčala do grla, ali fotografija na Instagramu otkrila je kako ova haljina zaista izgleda

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene