puca od sreće

Objavila sretnu vijest! Simona je ponovno trudna: "Čuda se događaju"

Simona Mijoković (FOTO: Facebook) Simona Mijoković (FOTO: Facebook) 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Simona Mijoković (FOTO: Facebook) Galerija

"Hvala ti Isuse za novi život u meni!", napisala je Simona Mijoković na svom Facebooku i svojom objavom razveselila mnogobrojne pratitelje.

Samo sedam mjeseci nakon što je na svijet donijela sina Joshuu, Simona Mijoković ponovno je u blaženom stanju. Sretnu vijest Simona je sa svojim pratiteljima podijelila putem društvenih mreža. "Čuda se događaju kad Bog kaže "Vrijeme je!". Hvala Ti Isuse za novi život u meni", napisala je ushićena Simona na svom Facebooku uz fotografiju na kojoj pozira s trudničkom knjižicom. 

Pogledaj i ovo showbuzz potpuno drugi ljudi Prije 15 godina su se vjenčali i šokirali razuzdanim životom: Sada vode mirne živote i pronašli su se u vjeri

Prinovi se neizmjerno raduje i Simonin suprug Stanislav s kojim je u svibnju 2015. godine uplovila u bračnu luku. Na vječnu ljubav obvezali su se u Zagrebu, a svoj život nastavili su u austrijskom Linzu gdje je na svijet stigao i njihov zajednički sin Joshua. Iz braka s Antom Gotovcem, Simona ima i 12-godišnju kći Gabrijelu.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene