potpuno drugi ljudi

Prije 15 godina su se vjenčali i šokirali razuzdanim životom: Sada vode mirne živote i pronašli su se u vjeri

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Simona Mijoković i Ante Gotovac ostali su u dobrim odnosima i jedan drugoga međusobno hvale.

Nekadašnji bračni par SImona i Ante Gotovac nekad su privlačili pozornost javnosti svojim turbulentnim odnosom i životom. 

Pogledaj i ovo Simona Mijokovic (Foto: Facebook) Našla je mir Iz pakla su ju izvukli vjera i suprug Stanislav: Simona Mijoković rodila treće dijete i dala mu prelijepo ime

Vjenčali su se 16. srpnja 2005. u zagrebačkoj Starogradskoj vijećnici, a njihov brak je potrajao šest godina. Bivši supružnici su dobili i kćer Gabrijelu (14). 

Simona i Ante su nekad bili i reality zvijezde i ona je snimila pjesmu "Lova", a danas žive odvojene i potpuno drugačije živote. Simona je u braku sa Stanislavom Mijokovićem te imaju sina Joshuu i kćer Amaliju. S njim se preselila u Austriji i svojedobno je rekla da održavaju bračnu čistoću jer, kako je objasnila, doktori su ih upozorili da je opasno za nju da opet rodi. 

Ante živi u srpskom Zemunu i nije u vezi, kako on sam tvrdi. Nakon braka sa Simonom dvaput se ženio i razvodio. Svojedobno je rekao kako mu je nezamislivo da tulumari kao prije te da sada vodi miran život. 

Ante i Simona su ostali nakon svega u dobrim odnosima i jedno drugoga međusobno hvale. Ona je nekoliko puta rekla da ga smatra najboljim prijateljem i bratom po Isusu jer su se oboje pronašli u vjeri, a Gotovac je 2017. nazočio krštenju njezina sina Joshue na kojem je zaplakao. 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene