zanimljiv potez

Seve je nekad na Instagramu pratila samo Igora kojeg je uklonila, a sad je zapratila više ljudi i među njima neka poznata muška imena

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina je nakon nastupa na proslavi ugovora Luke Dončića s Dallas Mavericksima vrijednog 207 milijuna eura zaintrigirala svojim potezom na Instagramu.

Severinine fotografije sa zabave slovenskog košarkaša Luke Dončića zapalile su društvene mreže, no nakon toga je jedan potez pjevačice zaintrigirao javnost.

Pogledaj i ovo Severina - 1 "Da ju nisam vidjela uživo..." Prezgodna Seve javila se iz grada koji ju je čekao devet godina, svi su odmah primijetili isto: "Ma daj više, čime se hrani? Tako treba izgledati žena!"

Splićanka je prošlog mjeseca otpratila s Instagrama svog muža Igora Kojića kao i on nju, a sada je zapratila 30 ljudi. Među tim ljudima su njezin PR tim, prijateljice Sonja Dvornik, Iva Radić, Karla Kaić i Danijela Gajski, košarkaš Dončić i glazbenik Petar Grašo. 

Zapratila je i Gorana Bogdana te Miloša Bikovića koji nosi titulu najpoželjnijeg srpskog glumca i žene ga obožavaju. Severinin suprug Igor je također zapratio nekoliko profila i posebno se ističe pjevačica umjetničkog imena Breskvica. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Pjevačica je na najnovijoj objavi na Instagramu otkrila i čiju je seksi kreaciju obukla za feštu slovenskog košarkaša. "Rođena da budem divlja", napisala je uz fotografiju na kojoj nosi haljinu Matije Vuice. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

Inače, splitska pjevačica je priredila noć za pamćenje nastupom na proslavi povodom Dončićevog potpisivanja petogodišnjeg ugovora s Dallas Mavericksima vrijednog 207 milijuna eura. 

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Quentin Tarantino i Daniella Pick (Foto: Getty Images) Quentin Tarantino i Daniella Pick (Foto: Getty Images) Quentin Tarantino i Daniella Pick (Foto: Profimedia) Quentin Tarantino i Daniella Pick (Foto: Profimedia) +9 Quentin Tarantino i Daniella Pick (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Na računu ima silne milijune, ali vlastitoj majci ne želi dati ni novčića, i to sve zbog rečenice koju mu je izrekla u djetinjstvu

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Domagoj Hajduković (Foto: Dnevnik.hr) +0 Domagoj Hajduković (Foto: Dnevnik.hr) Celebrity Saborski zastupnik SDP-a na odmoru je s novim partnerom, javnost ga dobro poznaje zbog sudjelovanja u jednom reality showu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene