šuškanja sve jača

Jedna objava na Instagramu otkrila gdje i s kim ljetuje Severina, njezina supruga i dalje nema nigdje na vidiku

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina posljednjih dana provodi vrijeme sa sinom Aleksandrom te prijateljicama Ivom Radić i Vedranom Vasić, no njezina supruga nema nigdje na vidiku.

Severina je trenutačno na odmoru, a još početkom tjedna je otkrila da većinu vremena provodi sa svojim sinom Aleksandrom.

Pogledaj i ovo Severina - 1 "Da ju nisam vidjela uživo..." Prezgodna Seve javila se iz grada koji ju je čekao devet godina, svi su odmah primijetili isto: "Ma daj više, čime se hrani? Tako treba izgledati žena!"

Dok se svi pitaju gdje je njezin suprug Igor Kojić i zašto pjevačica nije s njim u društvu, Severina je otkrila tko su prijateljice s kojima uživa.

Radi se i Ivi Radić i Vedrani Vasić, a gdje su i što rade, djevojke su otkrile na Instagram storyju. Objavile su snimke i fotke iz Istre, a sudeći prema priloženom, sve se dobro zabavljaju i uživaju zajedno.

Prije nekoliko dana Severina je objavila da je u rodnom Splitu, gdje se vraća i nakon Istre jer će ondje za vikend održati koncert. Otkrila je da uživa u kupanju, sunčanju i obilasku Hrvatske, a posjetila je nekoliko lokacija te je plovila Jadranom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tokyo 📍 La Casa de... Amor #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A post shared by Severina (@severina) on

Igora Kojića već dugo nema na vidiku, zbog čega su pokrenuta i šuškanja o bračnim problemima poznatoga para. Severina se bez njega iz Beograda vratila u Hrvatsku, a dok ona uživa s prijateljicama, Igor sve više pažnje daje svojoj velikoj ljubavi - nogometu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene