Odlazak legende

PRETUŽNA SEVERINA: 'Ne znam kako se ovo radi. Otišla mi je moja teta Lepa'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Smrt Lepe Smoje pogodila je i Severinu, njezinu nekadašnju učenicu, a doživotnu prijateljicu.

Velika tuga danas vlada u Splitu. Otišla je Lepa Smoje, preminula u 97. godini. Jedna od njezinih najpoznatijih učenica osvrnula se na odlazak žene uz koju je upoznala scenu. Severina i Lepa Smoje ostale su povezane čitav život, čule su se često telefonski, a Lepa je upoznala i malenog Aleksandra.

Pogledaj i ovo Severina - 3 "Izgleda bolje nego ja s 33!" Severina na svojoj zabavi zaplesala uz hit Lepe Brene, pogledajte video koji se širi društvenim mrežama: "Hahah, opletiii!"

Severina se od svoje mentorice i prijateljice oprostila i na Instagramu. 'Ne znam kako se ovo radi... Pretužna sam, puno mi je značila... Pa bila mi je ka' mater, gledala me ka' kćer. Otišla mi je moja teta Lepa', napisala je Severina uz fotografiju nje i Lepe Smoje.

O smrti legendarne Lepe oglasio se i Jole.

'Nisam baš bio jako blizak s njom. No, imao sam par puta priliku sjediti u njenom društvu u legendarnom splitskom restoranu Fifa. Ta žena je imala jedinstvenu energiju i sposobnost da čitavo društvo drži u neviđenoj pozitivi. To se moglo osjetiti u zraku. Žao mi je što nisam imao prilike provesti s njom čitavo popodne u ćakuli, uz bevandu, da proćakulamo o životu. Uvjeren sam da bi mi dala par korisnih savjeta. Lepa je bila jedinstvena splitska legenda i nedostajat će cijelom Splitu', rekao je Jole.

 

Ne znam kako se ovo radi... Pretužna sam, puno mi je značila... Pa bila mi je ka mater, gledala me ka 'ćer. Otišla mi je moja teta Lepa... #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A photo posted by Severina Kojić (@severina) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene