Preobražaj

VIDEO 'Osjećala sam se kao u Alcatrazu'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Crnogorski pisac i slikar Dimitrije Popović u Mimari je predstavio novu knjigu 'Proces Kafkinog preobražaja'.

Dimitrije Popović u Mimari je predstavio novu knjigu 'Proces Kafkinog preobražaja', a na promociju knjige došla je njegova dugogodišnja prijateljica Severina. Pjevačica je u svoj primjerak knjige dobila posebnu posvetu.

Pogledaj i ovo Severina - 1 "Da ju nisam vidjela uživo..." Prezgodna Seve javila se iz grada koji ju je čekao devet godina, svi su odmah primijetili isto: "Ma daj više, čime se hrani? Tako treba izgledati žena!"

Kako se koncentrirati na vježbanje uz ovu guzu?

'Surađivati s Dimitrijem i s umjetnicima koji su toliko raznovrsni, koji imaju želju za životom, za stvaranjem je zaista velika čast. Ono što mi je napisao ne bih vam čitala sada ali je meni to jako drago i to su stvari koje vesele', rekla je Severina.

Nekoliko dana prije, uživala je u Jeruzalemu. Fotografiju s odmora podijelila je s obožavateljima na Facebooku.

'Ovo što mi se dogodilo u Jeruzalemu je moj pogled. Bilo mi je prekrasno. Zaista sam sretna što sam u kratkom roku posjetila mjesta na koja sam htjela ići još kao mala. Posjetila sam neka mjesta za koje nisam znala da postoje pa sam ih tek sad upoznala. Jako me se dojmilo. Dojmila me se crkva Isusove agonije. Baš se nekako na tom mjestu osjeti napuštanje, tuga, ostavljanje...'

Uskoro izlazi i njezina nova pjesma koja se zove 'Alcatraz'. Pjevačica kaže kako bi bila sretnija da se pjesma zvala 'Kraj'.

Autor pjesme Miloš Roganović je smatrao da bi 'Alcataraz' zvučalo puno bolje. Što se mene tiče ta se pjesma zove 'Kraj', ali i s Alcatrazom sam zadovoljna. Samim time što se autoru sviđa i ja ga jako poštujem. Osim toga i ima veze, svaka ljubav je svojevrsni Alcatraz', prokomentirala je pjevačica novu pjesmu.

Pred kamerama Scene, Severina je otkrila je li se ikada osjećala kao u Alcatrazu? 'Ja sam se osjećala, vjerojatno se još netko osjećao s druge strane' ispričala je.


DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene