divna posveta

Severina posvetila objavu važnoj osobi u svom životu, objavila i neviđenu fotku s jednog od njihovih putovanja

Severina Severina Nova TV 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Severina +0 Severina - 3 Galerija

Severina je na Instagramu čestitala rođendan svojoj suradnici Vedrani Vasić uz njihovu zajedničku fotografiju iz 2015. godine.

Pjevačica Severina Kojić (48) je novu objavu na Instagramu posvetila svojoj dugogodišnjoj suradnici i prijateljici Vedrani Vasić.

Pogledaj i ovo Severina i Tarik Filipović bliski su prijatelji Tarik Filipović Sevki je rođendan čestitao u svom šaljivom stilu, evo što joj je poručio uz njihovu fotografiju!

Objavila je dosad neviđenu fotku s jednoj od njihovih zajedničkih putovanja uz koju joj je poželjela sve najljepše povodom njezinog rođendan.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Severina (@severina)

"Lete ti lete tridesete... Sretan rođendan mila moja. Želim ti da te prati lakoća postojanja, sreće već imaš što si upoznala Davora. I da si mi uvijek zdrava", napisala je pjevačica. Davor kojeg spominje je Severinin PR agent i također dobar prijatelj Grgin.

Fotka kojom je Vasić čestitala rođendan snimljena je u Beču i to 2015. godine kada je Severina u glavnom gradu Austrije održala koncert povodom Dana zaljubljenih. Da se radi o fotografiji staroj šest godina, otkrio je njezin outfit u kojem je tada također pozirala za Instagram.

Inače, Vasić često pjevačici čini društvo na putovanjima, kako poslovnim, tako i privatnim, a početkom ove godine zajedno su se provodile u Sevinom rodnom Splitu što ona također nije propustila podijeliti na svojem Instagramu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene