Još samo jedan dan

Tri vjenčanja i Severina - zvijezda ostvaruje svoj san

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina nikada nije skrivala svoj privatni život i uvijek je nagalašavala kako se jednog dana želi udati. Pa i taj dan samo što nije stigao. Sutra u 17 sati dogodit će se ono o čemu je cijeli život sanjala.

Severina Vučković definitivno je najpopularnija pjevačica u regiji koja je od prvih pojavljivanja u javnosti, sad već davne 1990..Te godine javnost je upoznala Severinu, iako je ona pjevala već kao djevojčica. Tamnokosa ljepotica vrlo je brzo postala miljenica publike, a njene hitove znaju svi od 7 do 77 godina. Lijepa, mlada i vedra postala je nezaobilazan dio domaće estrade. Nizala je hit za hitom, a njezina karijera sve je više poprimala izgled karijera velikih svjetskih zvijezda.

Pogledaj i ovo showbuzz Svadba nakon ljeta? Severina priredila Igoru iznenađenje za rođendan – dobila i prsten?

Pogledajte kako izgleda pozivnica za Severinino i Igorovo vjenčanje

Ono što je Severinu odvajalo od većine glazbenika je činjenica da svoj privatni život nikada nije skrivala od javnosti baš kao ni svoje emocije. Svi smo mi uz nju proživljavali sve njene ljubavi i znali za sve njene raskide veza, a ona je cijelo to vrijeme što kroz pjesmu, što kroz javne izjave u medijima govorila kako se jednog dana želi udati i biti majka.

Severinin put do sreće bio je trnovit. Svima nam se činilo kako pjevačica ima nevjerojatan talent zaljubljivanja u pogrešne muškarce. Njezina prva javna ljubav bio je Alen Marin pjevač grupe Kojoti. Ta je veza bila kratkog vijeka i gotovo da nitko nije ni primjetio kada su prekinuli.

Svadba stoljeća: Selfie za nikoga, rakija za sve!

Milan Lučić, bogataš koji nije mogao odoljeti Severininim čarima ostati će zapamćen kao akter seks snimke koja je uzdrmala javnost.

Nešto bučniji prekid imala je sa poduzetnikom Srećkom Vargekom s kojim se i zaručila. Ipak, ni ta veza nije bila dugog vijeka, a kako je Severinina popularnost rasla tako je raslo i zanimanje javnosti za njezin privatni život pa je bilo nemoguće da sve to prođe bez brojnih medijskih pisanja, nagađanja i teoretiziranja. Sve je to razumljivo kada se zna da je prekidu sa Srećkom kumovao i najveći seks skandal na ovim prostorima.

Dvije godine kasnije sve je bilo samo ružno sjećanje, a Seve je nastavila sa svojim životom i karijerom. Zaljubila se u Matu Čuljka koji ju je zaprosio, ali ljubav je pukla nešto prije njenog 35. rođendana.

Veza s riječkim poduzetnikom Slavkom Šainovićem činila se vrlo ozbiljna i svi su mislili kako će završiti ispred oltara, čak su i kuću gradili zajedno, ali onda se na jednom nastupu dogodio srpski kralj bakra Milan Popović, a Slavko je kao i svi prije njega, postao samo još jedan Severinin bivši.

Severinina svadba pod policijskim osiguranjem?

Severina se u Milana zaljubila na prvi pogled. Bila je to vatrena ljubav, toliko vatrena da su i ona i on na kraju izgorili. Ipak, Severina je od Milana dobila ono što je cijeli život željela, sina Aleksandra. Bilo je tu puno svađa i mirenja, ali ipak nije išlo. Severina se posvetila svom sinu i u tom trenu on je bio jedini muškarac u njezinom životu. S Milanom se povremeno viđala u sudnicama, ali ona sama nikada tome nije pridavala preveliki značaj.

A onda se dogodio Igor Kojić. Ruku na srce, na samom početku nitko nije vjerovao da se radi o pravoj vezi, čak se nagađalo kako se radi o običnom marketinškom triku, ali Severina je sve iznenadila. Njihova veza na početku je bila nekako sramežljiva, fotografije na društvenim mrežama nisu otkrivale puno sve dok sama pjevačica nije priznala da je zaljubljena u Igora i da nikada prije u životu nije bila tako zaljubljena. Od tada svakodnevno smo mogli pratiti kako se njihova ljubav razvija. Iako je Igor mlađi od nje, javnost je s odobravanjem prihvatila ovu vezu, ali nitko nije ni sanjao da će takvom brzinom doći do oltara. Ali znate kako se kaže - ljubav čini čuda.

Severina uz najbolju prijateljicu slavila djevojačku večer

Mediji već neko vrijeme najavljuju svadbu stoljeća što i nije pretjerano jer kada je u pitanju tako velika zvijezda poput Severine, onda sve mora biti epskih razmjera.

Čini se kako zaboravljamo da će ovo u stvari biti Severinino treće vjenčanje. Da, treće! Ako vratimo film, dolazimo do 2008. godine kada se Severina prvi put udala. Ne možete se sjetiti za koga se udala? Pa reću ćemo vam, udala se za samu sebe! U bijeloj vjenčanici uz trubače, rekla je 'da' sebi, ali sve je to bilo tek u promotivne svrhe albuma 'Zdravo Marijo' na kojem je surađivala s Goranom Bregovićem.

Drugi put se Severina udala u tajnosti. Ne radi se o nikakvoj misteriji, udala se za Igora Kojića u jednoj maloj crkvi u Istri, ali jednostavno nije željela da se za to prije vremena sazna.

Stigli smo i do treće sreće. Sutra u 17 sati, Severina će se udati treći put i prirediti vjenčanje stoljeća za 500 svojih gostiju, ali i za cijelu regiju koja s nestrpljenjem očekuje vidjeti kako će izgledati vjenčanje koje je najavljeno kao filmska priča pa je čak i pozivnica bila u tom stilu.

Sve zanima kako će mlada biti obučena, što će se jesti i piti... Ipak, morat ćemo se strpjeti jer mobiteli i objavljivanje bilo kojeg detalja sa vjenčanja, mladenci su strogo zabranili. I ne samo to, vjenčanje će osiguravati i brojni specijalci jer Severina ništa nije željela prepustiti slučaju. Ne treba naglašavati kako će među gostima biti najpoznatije face iz cijele regije i kako će se o tome još dugo pričati.

Seve sva tajnovita: 'Pustite me da me grije ljubav!'

Nagađa se kako će samo vjenčanje koštati više od 400 tisuća kuna. Hotel 'Crowne Plaza' sutra će raditi pod posebnim uvjetima. Osoblju je zabranjeno imati mobitele. Nekoliko katova hotela rezervirano je za Severinine goste. Novinarima i paparazzima pristup hotelu najstrože je zabranjen. Severina će nostiti čak četiri haljine kako tvrde upućeni,a za Aleksandra, kao i za Igora, šivaju se posebna odjela. Torta će navodno imati pet katova, a ne treba ni naglašavati kako će sve goste dočekati crveni tepih. Severina sa sobom iz Zagreba vodi i cijelu ekipu frizera i vizažista kako bi sve bilo savršeno.

Još u petak započelo je svadbeno slavlje u Beogradu. Sama mladenka bila je itekako zaposlena i angažirana oko zadnjih priprema jer sve mora biti savršeno. Znate kako se kaže, kakvo vjenčanje, takav brak. Sudeći po svemu što do sada znamo, Seve i Igor živjeti će sretni i zaljubljeni još dugo, dugo godina.

 

 

A photo posted by Severina Vučković (@severina) on

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene