drugo lice glumice

Iako na računu ima milijune, radi i kao prodavačica u svojoj trgovini te bez imalo zadrške poslužuje klijentice

Sarah Jessica Parker (Foto: Getty Images) Sarah Jessica Parker (Foto: Getty Images) getty images 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Sarah Jessica Parker (Foto: Getty Images) Sarah Jessica Parker (Foto: Getty) Carrie Bradshaw (Foto: Profimedia) +0 Carrie Bradshaw (Foto: Profimedia) Galerija

Sarah Jessica Parker snimljena je kako prodaje cipele u svojoj trgovini SJP Collection u New Yorku.

Glumica Sarah Jessica Parker (55) proslavila se ulogom kolumnistice Carrie Bradshaw u seriji "Seks i grad" koja joj je donijela milijune na bankovnom računu, ali i status modne ikone.

Pogledaj i ovo Set novog nastavka ''Seksa i grada'' - 4 Kako će se odviti radnja? Osvanule su nove scene sa seta novog nastavka hit-serije koja je prikovala brojne žene za male ekrane!

Kao dio slavne četvorke, posebno je oduševljavala gledateljice svojim odjevnim kombinacijama te je u vrijeme emitiranja serije nametnula brojne modne trendove.

A da se u stvarnom životu po tom pitanju ne razlikuje puno od Carrie, Sarah je potvrdila kada je 2014. godine pokrenula vlastiti kolekciju cipela SJP Collection.

Glumica je ovog tjedan snimljena u jednoj svojoj trgovini u New Yorku gdje je se ponašala kao da nije svjetski poznata zvijezda, već prodavačica.

Dok čeka snimanje novih epizoda serije "Seks i grad", Sarah krati vrijeme poslužujući kupce i pomažući im u odabiru obuće u izdanju koje bi odobrila i Carrie te s nezaobilaznom maskom na licu.

Uopće ne sumnjamo ni da će u novoj sezoni kultne serije ljubiteljica cipela Carrie nositi i modele s potpisom Sarah Jessice koja će po svakoj epizodi zarađivati više od milijun dolara.

Povratak "Seks i grada" nakon 17 godina razveselio je mnoge, no mišljenja obožavatelja podijelila je vijest da u novim epizodama neće glumiti Kim Cattrall koja je u seriji utjelovila mnogima omiljeni lik Samanthe Jones. Cattrall je od serije odustala upravo zbog Sarah Jessice s kojom u stvarnom životu nikada nije bila u dobrim odnosima, a šuška se da bi je trebala nadomjestiti glumica Jennifer Coolidge, koja je javnosti najpoznatija kao Stifflerova mama iz "Američke pite".

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Luka Nižetić i more Celebrity Zbog urnebesnog videa koji je objavio Nižetiću se javilo pola naše estrade, on je prošao dobro, brine ga samo jedno!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene