Samo opušteno

Grudnjak je ostavila kod kuće: Slavna ljepotica u šetnju se zaputila ne mareći za znatiželjne poglede

Sara Sampaio (Foto: Profimedia) Sara Sampaio (Foto: Profimedia) Profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Sara Sampaio (Foto: Profimedia) Sara Sampaio (Foto: Instagram) Sara Sampaio (Foto: Instagram) Sara Sampaio (Foto: Instagram) Sara Sampaio i Oliver Ripley (Foto: Instagram) Sara Sampaio i Oliver Ripley (Foto: Instagram) Sara Sampaio (Foto: Getty Images) Sara Sampaio (Foto: Getty Images) Sara Sampaio (Foto: Getty Images) +0 Sara Sampaio (Foto: Getty Images) Galerija

Sara Sampaio snimljena je u Los Angelesu kako šeće u haljini bez grudnjaka.

Manekenka Sara Sampaio, poznata kao jedna od slavnih anđelica Victoria's Secret Showa, ovih je dana snimljena u ležernom izdanju kako šeće ulicama Los Angelesa i pritom pokazala kako ne mari za znatiželjne poglede prolaznika i njihovo mišljenje.

Pogledaj i ovo Kendall Jenner (Foto: Profimedia) Zna privući pažnju! Samo jednostavna žuta haljina bila je dovoljna da svi pogledi budu uprti u ovu zavodljivu brinetu

Naime, 28-godišnja ljepotica izašla je u dugoj žutoj haljini ispod koje nije nosila grudnjak, te su se jasno ocrtavale njezine grudi. Sara je kombinaciju upotpunila bijelim tenisicama, bijelom dizajnerskom torbicom i crnim sunčanim naočalama, dok je kosu skupila u neurednu punđu.

Brineta je poznata po vođenju zdravog načina života i redovitim odlascima u teretane kako bi u što boljoj formi šetala modnim pistama, ali i snimala kampanje za jednu modnu kuću čije je zaštitno lice.

"Puno vježbam i ne vjerujem u neke lude dijete i prestanak konzumiranja hrane koja me usrećuje. Tajna se krije u ravnoteži", priznala je Sara.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Sampaio (@sarasampaio) on

Zbog posla često puno putuje, stoga svaki slobodni trenutak koristi za druženje s dečkom Oliverom Ripleyjem pa zajedno odlaze i u teretanu.

U jednom od intervjua za KTLA 5 lijepa Portugalka iskreno je priznala kako se često osjeća usamljeno dok putuje diljem svijeta zbog svog posla.

"Tu je puno avionskih letova, puno neprospavanih noći i puno vremena koje provedem sama. Dečko također puno putuje pa iskorištavamo svaki slobodni trenutak da se vidimo", izjavila je Sara, koja je u vezi s Oliverom od 2015. godine, a od iste je godine i jedna od slavnih Victorijinih anđelica.

Ipak, čini se kako će ove godine imati i nešto više slobodnog vremena s obzirom na to da je Victoria's Secret Show otkazan prvi put u 24 godine, a anđelicama se pridružila i prva transrodna manekenka Valentina Sampaio. Zanimljivo je da se preziva baš kao i Sara, iako je jedna rođena u Brazilu, a druga u Portugalu i nisu u krvnom srodstvu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene