Bizarno!

Bila je seks-simbol i pop-zvijezda, za njom su uzdisali i muškarci i žene, a sad prodaje grudnjake koje je nosila

Samantha Fox (Foto: Profimedia) Samantha Fox (Foto: Profimedia) Profimedia 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Samantha Fox (Foto: Getty Images) Samantha Fox (Foto: Profimedia) Samantha Fox (Foto: Getty Images) Samantha Fox (Foto: Profimedia) Samantha Fox (Foto: Getty Images) +0 Samantha Fox (Foto: Getty Images) Galerija

Samantha Fox odlučila je prodati donje rublje koje je nosila na vhuncu pjevačke karijere.

Američka pop-pjevačica Samantha Fox bila je jedna od najpopularnijih zvijezda 80-ih godina koja je žarila i palila glazbenim top-ljestvicama. 

Pogledaj i ovo Samantha Fox (Foto: Getty Images) intrigantna ljepotica! Tijelom i glasom zaludjela je muškarce diljem svijeta koji su čak tetovirali i njezino ime, no ona je svoju sreću pronašla sa ženom

Proslavila se nakon što je The Sun počeo objavljivati njezine fotografije, a onda je uslijedio njezin prvi album ''Touch Me'' 1986. godine. Bila je i voditeljica, imala je nekoliko uloga u serijama i filmovima, a za njezinim oblinama uzdisali su muškarci diljem svijeta.

Od tada je prošao popriličan broj godina, a nekadašnja zvijezda danas se odlučila okrenuti potpuno drugoj djelatnosti. Naime, 53-godišnja pjevačica trenutačno rasprodaje svoje grudnjake, korzete, trikoe i haljine koje je nosila na vrhuncu svoje slave.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Samantha Fox (@samanthafoxofficial) on

Sve navedeno može se kupiti na njezinoj internetskoj stranici po cijeni od 100 eura pa nadalje, a uz sve kupljene komade dolazi i Samanthin autogram te fotografija.

Čini se kako su obožavatelji pokazali interes za Samanthino donje rublje, pa je tako primjerice bikini sa snimanja showa "I'm a Celebrity" prodala za 300 eura.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Samantha Fox (@samanthafoxofficial) on

Samantha je karijeru započela kao model, nakon čega se počela baviti glazbom, a život su joj obilježile i brojne ljubavne veze s muškarcima, ali i ženama, što nikad nije skrivala. 

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Elsa Pataky (Foto: Instagram) Elsa Pataky (Foto: Instagram) Elsa Pataky (Foto: Instagram) Elsa Pataky (Foto: Instagram) +11 Elsa Pataky (Foto: Instagram) Celebrity Prelijepa supruga slavnog glumca ponosno pokazala tijelo božice nakon tri poroda

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene