nije dobro

Otkazuju mu bubrezi: Pobjednik Eurosonga završio na intenzivnoj

Salvador Sobral (FOTO: Getty) Salvador Sobral (FOTO: Getty) 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Salvador Sobral (FOTO: Getty) Galerija

Salvador Sobral ponovno je završio u bolnici. Nakon transplantacije javile su se komplikacije.

Zdravstveno stanje Salvadora Sobrala ponovno se zakompliciralo. Nakon što mu je prije gotovo dva tjedna transplatirano srce pobjednik Eurosonga vratio se u bolnicu. Iako se činilo da ide na bolje Sobralu se stanje naglo pogoršalo.

Pogledaj i ovo Teya Dora recite nam u anketi! I Srbija je odobrala svog predstavnika na Eurosongu: Pobjednica je Teya Dora, što kažete na njihov odabir?

Trenutno se nalazi na intenzivnoj njezi s obzirom na to da su mu uslijed komplikacija počeli otkazivati bubrezi, piše Hola.com."Moguće je stabilizirati njegovo stanje odgovarajućim lijekovima. Ukoliko sve bude kako treba Salvador će u budućnosti biti u stanju voditi normalan život", poručili su liječnici medicinskog centra u kojem je operiran.

Uz Salvadora je cijelo vrijeme obitelj koja se nada da će 27-godišnji glazbenik stići doma za blagdane. Podršku mu pruža i sestra Luisa s kojom je nastupio na ovogodišnjem Eurosongu i odnio pobjedu. Sobral je osvojio ovogodišnje glazbeno natjecanje s ljubavnom pjesmom Amar Pelos Dois (Ljubav za nas oboje) i upisao se u povujest kao prvi izvođač koji je pobjedu na Eurosongu donio Portugalu.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene