Veliki je gurman

Sabina Glasovac demonstrirala sportske vještine, a otkrila i odakle dolazi ljubav prema hrani koju obožava

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Sabina Glasovac - 4 Sabina Glasovac - 5 Sabina Glasovac - 2 Sabina Glasovac - 6 Sabina Glasovac - 1 Sabina Glasovac - 3 +0 Sabina Glasovac Galerija

Sabina Glasovac bila je gošća emisije "Zdravlje na kvadrat" u kojoj je otkrila nekoliko nepoznatih detalja iz svog aktivnog života.

U emisiju "Zdravlje na kvadrat" kao gošća ovog je vikenda stigla saborska zastupnica Sabina Glasovac, a za početak se malo razgovaralo o povijesti, točnije o cipelama na potpeticu.

Pogledaj i ovo Filip Detelić ''bilo je dosta'' Naš novi voditelj koji je osvojio gledatelje Nove TV otkrio nepoznati detalj o sebi: ''Bio sam u toj strašnoj fazi i tad sam rekao - e, nema više...''

Poznati talijanski izumitelj Leonardo da Vinci primio se posla i izradio vrlo udobnu konstrukciju koja podsjeća na suvremenu žensku štiklu. Odjeća tog vremena izgledala je glomazno i da bi žene izgledale što vitkije i elegantnije, bilo je potrebno povećati visinu. Uz to, i ulice su u tim vremenima bile prljave i blatnjave. Hodanje na tim platformama čuvalo je žene, ali i muškarce, od blata!

Dakle, Sabinina zadaća je bila da urednika i voditelja emisije Dalibora Bosančića nauči hodati, ali i trčati u potpeticama. Kad su mogli muškarci u nekim stoljećima prije, može i on u 21.,

Liječnici često kažu da zbog štikli žene imaju problema sa skoliozom i problema s čukljevima.

“A to znam. Ja sam ta koja ima skoliozu. Sad je li od štikli, ili nije, ne znam, ali imam problema s kralježnicom. Inače, idem na te redovite sistematske preglede. Kažu liječnici da je sve uredu. Međutim sad malo nakon Covida moram priznati da nisam u formi kakvoj sam navikla biti, ne mogu ni trenirati, pa sam to zamijenila hodanjem. Hodam oko 7 kilometara”, izjavila je Sabina.

Trenirala je taekwondo, tenis, čak i boks. Obvezno u treningu koristi girje, ter-x, vježba samo težinom svoga tijela to jest voli workout treninge. Unatoč preboljenom Covidu forma je i dalje tu, a nakon vježbanja se ogladni, a onda naravno, priča o hrani!

“Volim sve. Podrijetlom sam iz Slavonije, a živim u Zadru dvadeset i nešto godina i onda, zimi sam kontinentalni tip u prehrani, ali ljeti sam više mediteranski. Nema namirnice koju ne volim. Ljeto kad dođe školjke obožavam, to mi je ono... Znam da ne treba pretjerivati i ne ograničavam se u hrani koju pojedem", otkrila je Sabina.

Doručak ne preskače. Dnevno mora imati obvezno tri obroka. Kavu je izbacila. Pije čaj, pravi smoothie, za ručak obvezno meso. Za svoju liniju kaže kako je, vjerojatno, u pitanju genetika. Otkriva da je ponekad i pod stresom zbog posla u Saboru.

"Pa ovisi, kako kad. Ja sam osoba, ma voljela bih da sam mirnija, da me manje stvari pogađaju i ne uznemiravaju", zaključila je.

Zato kad nema Sabora, sport joj je inspiracija.

“Od umjetničkog klizanja Sandre Dubravčić, preko odbojke, rukometa, nogometa, skijanja, skijaških skokova, i naša Milka, neizostavna. Ali recimo sport za kojim sam bila luda kad sam bila klinka je košarka", prisjetila sam Sabina i nekih davnih dana.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez (Foto: AFP) +0 Jennifer Lopez i Alex Rodriguez (Foto: Getty Images) Celebrity Ona je presudila vezi Jennifer Lopez, tajni potpisani dokument to i dokazuje, a svi se pitaju je li stvarno moguće?

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene