Trudi se biti monogaman

'Gdje je puklo' s Katy Perry? Russell napokon priznao!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iako rijetko govori o privatnom životu, glumac i komičar Russell Brand u iskrenom intervjuu raspričao se o problemima koje su u braku imali on i Katy Perry.

'Kad sam u vezi, snažno se trudim biti monogaman, držati se principa i definiranih pravila igre. Moram, nema mi druge. Iako mi to nije nimalo lako, budući da je moj život inače prilično slobodan i nesputan. Znači, kad odlučim s nekim biti u vezi i kažem: Ok, idemo biti monogamni', to je veliki korak za mene', ispričao je Russell Brand za Esquire.

Pogledaj i ovo Russell Brand (Foto: Profimedia) Promijenio se! "Zaraslog" komičara smirila je druga žena, a prvoj se planira ispričati za sve užase koje joj je priredio tijekom braka

>> 'Napisat ću knjigu o Katy Perry, imam dovoljno materijala'

'S Katy sam prihvatio tu monogamnu igru i uživao u njoj. Stvarno mislim da je prekrasna osoba. No teško je ostati monogaman. Njoj se nude mnoge prilike, meni također, tako da stvarno trebaš jako, jako željeti ostati vjeran da bi to i bio', dodao je Russell.

'U braku ti sasvim nova osoba, bitno drukčija od tebe, mora postati jednako važna kao ti', rekao je također Russell, dodavši kako je to jedan od glavnih razloga pucanja braka: 'Iako mi je ugodna ideja braka, ta ideja srodne duše mi nije baš prihvatljiva', zaključio je Rusell.
 

Podsjetimo, Katy i Russell bili su u braku 14 mjeseci, a vjenčali su se u raskošnoj ceremoniji u Indiji.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene