Posebna lista prohtjeva

Slava joj je udarila u glavu? Slavna glumica zabranila kontakt očima, ne želi da joj se itko približava ili obraća

Rose McGowan (Foto: Getty Images) Rose McGowan (Foto: Getty Images) Getty Images 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Rose McGowan (Foto: Getty Images) Rose McGowan (Foto: Getty Images) Rose McGowan (Foto: Getty Images) +0 Rose McGowan (Foto: Getty Images) Galerija

Rose McGowan promovira u Velikoj Britaniji svoje memoare o seksualnom zlostavljanju u Hollywoodu, no njezin umišljeni stav ne sviđa se nikome.

Američka glumica Rose McGowan jedna je od prvih žena koje su optužile slavnog holivudskog redatelja Harveyja Weinsteina za seksualno napastovanje.

Pogledaj i ovo Ashley Judd (Foto: Getty Images) Suprotstavila mu se Ashley Judd tužila Harveya Weinsteina: Tvrdi da joj je svojim neutemeljenim napadima uništio karijeru

Od tada promovira u Velikoj Britaniji svoju zbirku memoara naziva “Brave“, u kojoj se zapravo prvi put oglasila o problemu zlostavljanju tisuća žena u Hollywoodu i dominaciji muškaraca nad ženama u filmskoj industriji.

Rose McGowan (Foto: Getty Images) Rose McGowan (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

No čini se da je slavnoj glumici slava udarila u glavu više nego ikada. Naime, prije organiziranog gostovanja u London TV studiju njezini su suradnici tražili nekoliko posebnih zahtjeva. Na recepciji ju je morala dočekati osoba koja neće ostvariti apsolutno nikakav kontakt s njome. U obzir nisu dolazili kontakt očima, direktno obraćanje, kao ni približavanje. Čak je zahtijevala da joj se ne nude bilo kakva osvježavajuća pića, a nije htjela ni s bilo kime čavrljati.

Rose McGowan (Foto: Getty Images) Rose McGowan (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

Listu s navedenim zahtjevima u studiju nisu dobro prihvatili, a neimenovani izvor čak je naveo da je Weinstein bio ljubazniji i susretljiviji prema svima.

Rose je odradila intervju s francuskim voditeljem prema kojem nije bila nimalo susretljivija, možemo reći i da je bila neugodna u nekim trenucima. “Vaša su pitanja glupa i reduktivna. Je li to najbolje što znate. Zaista?“ pitala ga je slavna glumica i ostavila potpuno negativan dojam na sve.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene