pale su i zaruke

Zbog 22 godine mlađe kolegice glumac je ostavio suprugu s kojom ima dvoje djece, a nije se skrivao ni dok ju je s njom varao

Ron Perlman i Allison Dunbar (Foto: Profimedia) Ron Perlman i Allison Dunbar (Foto: Profimedia) Profimedia 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Ron Perlman i Allison Dunbar (Foto: Profimedia) Ron Perlman i Allison Dunbar (Foto: Instagram) Ron Perlman i Allison Dunbar (Foto: Instagram) Ron i Opal Perlman (Foto: AFP) Ron i Opal Perlman (Foto: AFP) Ron Perlman i Allison Dunbar (Foto: Instagram) Ron Perlman i Allison Dunbar (Foto: Instagram) +0 Allison Dunbar (Foto: Instagram) Galerija

Ron Perlman snimljen je u romantičnoj šetnji sa zaručnicom Allison Dunbar s kojom je varao bivšu suprugu Opal.

Glumac Ron Perlman (71) ranije ove godine službeno se razveo nakon 38 godina braka, a sada je snimljen u romantičnoj šetnji s kolegicom Allison Dunbar (49) s kojom je varao bivšu suprugu Opal (60).

Pogledaj i ovo showbuzz Ekskluzivno Intervju s holivudskom zvijezdom: 'Život mi je ludnica!'

Par je prošetao Los Angelesom držeći se za ruke i nisu se skrivali od paparazza, baš kao ni dok su još bili ljubavnici. Glumac koji je najpoznatiji po ulogama u filmu "Hellboy" i u nekad popularnoj seriji "Sinovi anarhije" nije se suzdržavao ni od romantičnih gesti, pa je uhvaćen i kako 22 godine mlađu plavušu ljubi u ruku.

Ron i Allison zaljubili su se na setu serije "StartUp" i počeli su se viđati dok je on još bio u braku s Opal s kojom ima dvoje odrasle djece, kći Blake (37) i sina Brandona (31).

Krajem prošle godine, dok Ronov razvod još nije bio finaliziran, Allison je snimljena s velikom dijamantnim prstenom koji od tada ne skida s ruke i koji je odao da su zaručeni.

Par je prvi put zajedno fotografiran kako se ljubi ispred jednog restorana u svibnju 2019., a Ron je u studenom iste godine podnio zahtjev za razvod.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga (Foto: John Pavlish) Jelena Rozga Jelena Rozga (Foto: Instagram) Jelena Rozga (Foto: Instagram) +4 Jelena Rozga (Foto: Instagram) Celebrity Rozga podigla haljinu i zagolicala maštu obožavatelja, no vješto je pokazala točno onoliko koliko je htjela!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene