skrivaju se

NAKON SMRTI SUPRUGE Legendarni nogometaš pao na fatalnu plavušu?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dvije godine nakon što mu je supruga preminula od raka, bivši nogometaš navodno se zbližio s 25-godišnjom reality zvijezdom.

Slavni nogometaš Rio Ferdinand u posljednje vrijeme navodno se zbližio s Kate Wright. Britanski mediji pišu kako se bivši nogometaš Manchester Uniteda često druži s 13 godina mlađom reality zvijezdom i glumicom, a svoju vezu nastoje sakriti od očiju javnosti.

Pogledaj i ovo Rio Ferdinand i Kate Wright (Foto: Instagram) Lijepa vijest Opet pronašao sreću: Legendarni nogometaš zaručio se tri godine nakon tragičnog gubitka supruge

Izvor blizak paru tvrdi da je Kate zaluđena Ferdinandom koji još uvijek nije prebolio svoju suprugu Rebecu koja je preminula prije dvije godine. "Rio i Kate uživaju u vremenu koje provode zajedno. Postoje emocije, ali on ne žure da to pretvore u ozbiljnu vezu. Njegov prioritet su djeca i njihova dobrobit uvijek će mu biti važnija od svega ostalog. Kate je jako zaljubljena pa će biti zanimljivo vidjeti kako će se njihov odnos razvijati", rekao je izvor za The Sun.

Ferdinandova supruga Rebeca preminula je sa samo 34 godine od karcinoma dojke, a iza sebe je ostavila neutješnog nogometaša i njihovo troje djece.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene