Rijetko pojavljivanje

Bivša misica koja se povukla iz javnosti opet prošetala pistom, a o navodnom razvodu od Dina Bubičića šuti

Ivana Paris (Foto. Foto: PR / Josip Čekada) Ivana Paris (Foto. Foto: PR / Josip Čekada) PR / Josip ?ekada 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Ivana Paris (Foto. Foto: PR / Josip Čekada) Galerija

Ivana Paris u braku je s manekenom Dinom Bubičićem, s kojim se upoznala u reality showu "Farma".

U Remisens Premium Heritage hotelu Imperial u Opatiji predstavljen je novi visoko hidratizirajući hijaluronski serum doktorice Vivian Jurković.

Pogledaj i ovo showbuzz Novi početak Nakon iznenadnog razvoda od bivšeg mistera, jedna od najzgodnijih Hrvatica ponovno ljubi

Na gala večeri kojoj su prisustvovale i brojne poznate osobe poput Ane Begić Tahiri, Ive Mihalić, Sandija Cenova, Nenada Gračana, u gastronomskim delicijama uživala su i zaštitna lica seruma Daniela Gračan, Ema Gračan, Ivana Delač i Nikolina Miletić Minovska.

Tijekom večeri nastupili su Marko Tolja, Antonela Malis, Antonio Krištofić, Nikolina Tomljanović i Sandro Bastiančić, a dizajner Ivica Skoko predstavio je svoju novu kolekciju elegantnih večernjih haljina.

Pistom su samo za ovu prigodu prošetale i nekadašnje Miss Universe Hrvatske Ivana Paris i Ivana Delač, ali i dvije Kraljice Hrvatske Daniela Gračan i njezina kći Ema Gračan.

Posebnu pozornost privukla je Ivana Paris, koja je blistala na pisti u crnoj haljini s cvjetnim motivima te visokim prorezom. Ipak, Ivanu više ne viđamo na pistama, ali ni na društvenim događanjima, s kojih se povukla zbog obiteljskog života.

Podsjetimo, Ivana je u braku s manekenom Dinom Bubičićem, s kojim se upoznala u reality showu "Farma", a vezu su nastavili i nakon izlaska sa seoskog imanja. Vjenčali su se u Puli studenom 2010. godine, a zajedno imaju dva sina – Noela i Leonida.

U ožujku ove godine javile su se glasine o tome da se par razvodi, no samozatajni duo koji je nekada punio novinske stupce takve glasine nije želio potvrditi, ali ni demantirati.

Dino je 2008. postao Mister hrvatske, a prije nego što mu je dodijeljena ta titula, bio je četiri mjeseca u zatvoru zbog problema s narkoticima. O tadašnjem životnom periodu pisao je u knjizi "Od dilera do mistera", a otkrio je i detalje svoje veze s Vlatkom Pokos.

Ivana danas radi u administraciji te mudro šuti o zbivanjima u privatnom životu. 

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Romee Strijd (Foto: Profimedia) Romee Strijd (Foto: Profimedia) Romee Strijd (Foto: Instagram) Romee Strijd (Foto: Instagram) +8 Romee Strijd (Foto: Instagram) Celebrity Nema muškarca koji bi ju odbio, no ova plavokosa ljepotica od tinejdžerskih dana ljubi samo jednoga

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene