Njoj nije hladno

Više ne skriva vezu s novim dečkom, a rijetki zajednički izlazak zasjenio je njezin nikad dublji dekolte

Rihanna (Foto: Profimedia) Rihanna (Foto: Profimedia) Profimedia 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Rihanna (Foto: Profimedia) Rihanna (Foto: AFP) Rihanna (Foto: Profimedia) Rihanna (Foto: Profimedia) Rihanna (Foto: AFP) Rihanna (Foto: Profimedia) Rihanna (Foto: Instagram) Rihanna (Foto: Profimedia) +0 Rihanna (Foto: Profimedia) Galerija

Rihanna je snimljena u New Yorku uoči večere s dečkom AAP Rockyjem u košulji koju je raskopčala gotovo do pupka.

Pjevačica Rihanna je krajem prošle godine potvrdila vezu s reperom A$AP Rockyjem nakon čega više ne skrivaju da su par, ali ih se rijetko može vidjeti u javnosti zbog pandemije koronavirusa.

Pogledaj i ovo Rihanna i ASAP Rocky Roditelji u izlasku Rihanna nakon poroda istaknula nikad bujnije obline, a pažnju je plijenilo i pomalo bizarno izdanje oca njezina djeteta

No ovog tjedna snimljeni su u New Yorku uoči večere u omiljenom restoranu celebrityja Emilio's Ballato gdje je glavni kuhar dečko glumice Katie Holmes, prenosi Daily Mail.

Barbadoška ljepotica za tu se prigodu odlučila malo skockati pa je uz traperice obula štikle, a ispod krznene budne je obukla kožnu košulju koju je raskopčala gotovo do pupka i pokazala grudnjak.

Iako se pokušala sakriti ispod šilterice i maske, paparazzima nije mogla promaknuti u ovom seksi, ali i poprilično hrabrom izdanju jer su temperature u Velikoj Jabuci blizu ništice.

Malo prije nego je snimljena u ovom izdanju, pjevačica je zapalila društvene mreže fotkom kojom se oprostila od bivšeg američkog predsjednika Donalda Trumpa. Rihanna je na slikovit način rekla što misi o njegovom odlasku iz Bijele kuće, a njezina je objava odmah postala golemi hit.

Inače, Rihanna je početkom 2020. prekinula trogodišnju vezu s milijarderom Hassanom Jameelom, a nakon samo nekoliko mjeseci počele su kružiti glasine o njoj i A$AP Rockyju koje su se na koncu pokazale istinitima. Pjevačica i reper prije toga su godinama bili prijatelji, a zanimljivo je da su se prve glasine o tome da među njima postoji nešto više od prijateljstva pojavile još 2013. godine, ali reper je tada komentirao da je Rihanna seksi, no da na nju ne gleda tim očima.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Grubnić Ella Dvornik-Pearce Maja Šuput Maja Šuput, Ella Dvornik-Pearce i Marko Grubnić +1 Indira Levak inMagazin Neprepoznatljive Indira, Maja, Ella: Pogledajte kako su domaće zvijezde izgledale na početku karijere!

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Josh Hartnett (Foto: Getty Images) Josh Hartnett (Foto: Getty Images) Josh Hartnett (Foto: Getty Images) Josh Hartnett (Foto: Profimedia) +0 Josh Hartnett (Foto: Profimedia) Celebrity Povukao se na vrhuncu slave dok su žene za njim gubile glavu, a sada je otkrio tajnu koju je uspješno čuvao od 2019. godine

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene