Prava žena!

Nekoliko mjeseci nakon poroda uskočila u minicu i pokazala atribute, ne srami se pokazati i koju kilu viška

Rihanna i A$AP Rocky - 5 Rihanna i A$AP Rocky - 5 Profimedia 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Rihanna i A$AP Rocky - 1 Rihanna i A$AP Rocky - 3 Rihanna i A$AP Rocky - 4 Rihanna i A$AP Rocky - 2 Rihanna i ASAP Rocky Rihanna i A$AP Rocky - 4 Rihanna i A$AP Rocky - 5 Rihanna i A$AP Rocky - 6 Rihanna i A$AP Rocky - 3 Rihanna i A$AP Rocky - 2 +1 Rihanna i A$AP Rocky - 1 Galerija

Rihanna samo nekoliko mjeseci nakon rođenja uskočila u minicu pa ponosno pokazala obline koje je dobila u trudnoću.

Popularna pjevačica Rihanna izašla je na večeru sa svojim partnerom A$AP Rockyjem, a iako je rodila prije četiri mjeseca, bez pardona je pokazala nakupljene kile od trudnoće.

Pogledaj i ovo Rihanna i A$AP Rocky Pjevačica postala majka! Rihanna je rodila sina! Vijest je skrivala tjedan dana, a ime sina ostat će tajna još neko vrijeme

Rihanna je uskočila u crnu kratku haljinicu koja je istaknula njene punije noge i dekolte, a ogrnula se crnim sakoom.

Podsjetimo, pjevačica je rodila dječaka u svibnju ove godine, a još uvijek nije otkrila njegovo ime. Trudnoću je također dugo držala u tajnosti, a od rođenja se samo nekoliko puta pojavila u javnosti i to sa svojim partnerom.

Primijeti se da je ova omiljena pjevačica dobila nekoliko kilograma u trudnoći, ali odlično joj stoje te ih zna pokazati kako treba.

Njeni obožavatelji podržavaju Rihannin stil oblačenja i to što se ne srami pokazati obline i svoje atribute. Brojni su je podržali što pokazuje da i ona ima celulit te da nitko nije savršen, a pjevačica je i za vrijeme trudnoće često pokretala rasprave na društvenim mrežama jer je nosila izazovne outfite i pokazivala trudnički trbuh.

Rihannin život u proteklih nekoliko mjeseci bio je pod svjetlom reflektora, a pred kraj trudnoće njen partner priredio joj je nekoliko skandala.

Unatoč brojnim pričama koji su proteklih nekoliko mjeseci opsjedali ovaj par, Rihanna i Rocky ni o čemu se nisu javno oglasili na društvenim mrežama, a time su i potvrdili kako su sve vijesti bile lažne.

Podsjetimo, Rockyja su na Twitteru proglasili nevjernim jer je navodno Rihannu prevario s njezinom suradnicom, a trudna Rihanna je sve to vidjela,. Međutim, Luis Positano koji je vijest objavio na svom Twitter profilu to je kasnije i opovrgnuo i javno se ispričao.

Nekoliko dana kasnije, Rocky je optužen da je pucao na muškarca iz vatrenog oružja prije nekoliko mjeseci, ali iz svega se izvukao jamčevinom.

Par je zadnje mjesece trudnoće proveo na Rihanninom rodnom otoku Barbadosu, a pjevačica je snimljena kako uživa na plaži uz svoje najmilije.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 4 +26 Maja Šuput - 5 Celebrity Maja Šuput objavila urnebesan video iz svatova: ''Taman kad pomislim da me više ništa ne može iznenaditi...''

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Napad na kraljičin lijes Kraljičin lijes u Westminster Hallu - 5 Kraljičin lijes u Westminster Hallu - 3 Kraljičin lijes u Westminster Hallu - 2 +23 Kraljičin lijes u Westminster Hallu - 1 Celebrity Šokantni prizori tijekom bdjenja za kraljicu Elizabetu: Muškarac se probio kroz gomilu i zgrabio za lijes, BBC prekinuo prijenos!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene