Tako jednostavno

Svi su joj zavidjeli: Otkrivena tajna ljepote Marilyn Monroe, 57 godina nakon njezine smrti

Marilyn Monroe (Foto: AFP) Marilyn Monroe (Foto: AFP) afp 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Marilyn Monroe (Foto: AFP) Marilyn Monroe (Foto: Instagram) Marilyn Monroe (Foto: Instagram) Marilyn Monroe (Foto: AFP) Marilyn Monroe (Foto: AFP) Marilyn Monroe (Foto: AFP) Marilyn Monroe (Foto: Instagram) +0 Marilyn Monroe (Foto: Instagram) Galerija

Renne Taylor otkrila je tajnu uvijek blistavog i besprijekornog izgleda Marilyn Monroe.

Jedna od najpoznatijih plavuša svih vremena, glumica Marilyn Monroe, skrivala je neke tajne svog uvijek besprijekornog izgleda i trikove kojima je postizala da njezina koža uvijek bude glatka i sjajna, na čemu su joj mnoge žene zavidjele.

Pogledaj i ovo showbuzz Nakon 51 godine Smrt ikone: Vikala je kako nije njihov 'komad mesa', a onda je - umrla!

Iako su mnoge od njih bile uvjerene da je koristila skupe kremice i preparate, njezina se tajna krila u najobičnijem vazelinu. Otkrila je to danas 86-godišnja glumica Renne Taylor u intervjuu povodom proslave 50. godišnjice Kazališnog i filmskog instituta Lee Strasberg.

"Došla je jednog dana na predavanje u društvu Leeja Strasberga i jednostavno sam je morala pitati što je učinila da tako dobro izgleda. I tada mi je rekla da cijelo tijelo maže vazelinom, a nakon toga tri sata provodi u vrućoj kupki i tako svakog jutra. To je njezinoj koži davalo poseban sjaj", izjavila je Renne za Page Six.

Renne je poslušala Marilyn savjet i pokušala isto, ali nije uspjela unatoč tome što je silno priželjkivala imati kožu poput nje.

"Pokušala sam i ja. Umalo sam se utopila", izjavila je Renee.

Priča o jednoj od brojnih tajni o ljepoti ove dive otkrivena je nakon što se ispostavilo da u jednom od trenutaka koje će povijest zauvijek pamtiti, trenutak kada pjeva povodom rođendana tadašnjem predsjedniku SAD-a Johnu F. Kennedyju, ispod haljine nije nosila ama baš ništa.

Tako barem piše u knjizi "Life Isn't Everything: Mike Nichols", koja sadržava sjećanja 150 najbližih prijatelja tog pokojnog filmskog redatelja. Autorica je jedne od priča kolumnistica New York Timesa Maureen Dowd, koja je opisala dotad nepoznate detalje.

"Mike je bio tamo te večeri, kada je Marilyn pjevala sretan rođendan Jacku Kennedyju u svojoj slavnoj haljini prepunoj svjetlucavih kamenčića. Rekao mi je 'Stajao sam odmah iza Marilyn, bila je u potpunosti prozirna i vidio sam da ispod nje doista ne nosi ništa'", napisala je Maureen.

Bio je to samo jedan od trenutaka ove vječne seks-bombe koja i 57 godina nakon svoje smrti ima status ikone. 

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Demi Rose (Foto: Instagram) Demi Rose (Foto: Instagram) Demi Rose (Foto: Instagram) Demi Rose (Foto: Instagram) +3 Demi Rose (Foto: Instagram) Celebrity Od nje smo navikli na svašta, ali ovakav je dekolte i kod nje nešto sasvim novo i drugačije

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene