uporan je

Poznati domaći glumac priprema se za zanimljiv pothvat: "Dolazim i ja ako nabijem kondiciju"

Rene Bitorajac Rene Bitorajac Foto: Pixsell

Polumaraton „4 tvrđave“ međunarodna je atletska utrka na 21.098m sa startom i ciljem na šibenskoj rivi, te stazom koja obuhvaća sve 4 šibenske tvrđave - staza je koncipirana tako da spaja sve 4 tvrđave, a završetak utrke - uspon na tvrđave Barone i Sveti Mihovil najzahtjevniji je dio utrke.

Zadnji vikend u svibnju je produženi vikend, tako da je idealan za otići negdje van svog uobičajenog okruženja. A ako ste sportski entuzijast, kao Rene Bitorajac, onda je možda novi polumaraton u Šibeniku prava opcija za vas. Vikend događaj pod nazivom Polumaraton 4 Tvrđave organizira se od 27. do 29. svibnja i uključuje, osim polumaratona čija je specifičnost da se trči oko sve četiri šibenske tvrđave, koncerte, dječje utrke, utrku na 5 km ali i pivsku milju. U petak, 27. svibnja nastupit će Gibonni na tvrđavi sv. Mihovil, a 28. svibnja TBF na rivi. Nedjelja, 29. svibnja rezervirana je za utrke i natjecanja.

Pogledaj i ovo Luda kuća (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Čestitamo! Slave prvi rođendan: Rene Bitorajac otkrio tajnu uspjeha kazališta "Luda kuća"

„4 tvrđave, 3 dana, 2 utrke, jedan grad – Šibenik. Dolazim i ja ako nabijem kondiciju, sva sreća pa je polumaraton“, duhovito je prokomentirao Bitorajac svoje pripreme za utrku.

Polumaraton „4 tvrđave“ međunarodna je atletska utrka na 21.098m sa startom i ciljem na šibenskoj rivi, te stazom koja obuhvaća sve 4 šibenske tvrđave - staza je koncipirana tako da spaja sve 4 tvrđave, a završetak utrke - uspon na tvrđave Barone i Sveti Mihovil najzahtjevniji je dio utrke.

„Želja nam je da Polumaraton „4 Tvrđave“ postane redovna godišnja manifestacija, da privučemo u Šibenik veliki broj domaćih i stranih gostiju, zaljubljenika u trčanje i sport. Svima kojima je polumaraton preveliki izazov namijenjena je utrka na 5km. Šibenska riva i Trg Pavla Šubića idealna su polazna i završna točka. U subotu imamo dječje trke, a na rivi će se održati i „Pivska milja“ - popularna utrka na 1.609,4m (milja) uz ispijanje piva po standardnim pravilima pivske milje“, rekao je Dejan Pavković u ime udruge Frka.

Prijave su otvorene do 15.05.2022., prijaviti se možete ovdje. Svi koji su kupili rane kotizacije imali su priliku odmah kupiti i dvije ulaznice za Gibonnijev koncert, te svoje promotivne kodove mogu iskoristiti do 25. travnja u ponoć, a od 26. travnja su ulaznice u slobodnoj prodaji putem sustava Eventim.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Rihanna i ASAP Rocky - 6 Rihanna i ASAP Rocky - 5 Rihanna i ASAP Rocky - 3 Rihanna and A$AP Rocky - 11 +15 Rihanna and A$AP Rocky - 10 Celebrity Novi šok za trudnu Rihannu: ASAP Rocky uhićen pri izlasku iz privatnog aviona zbog navoda da je upucao čovjeka!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Sprovod Toma Parkera Sprovod Toma Parkera Sprovod Toma Parkera Sprovod Toma Parkera +26 Sprovod Toma Parkera Celebrity Stotine obožavatelja ispratile popularnog pjevača na posljednji počinak, neutješna supruga se emotivnim govorom oprostila od njega

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene