Prezgodna!

Minea u ultrakratkoj haljini izbacila noge u prvi plan, tko bi joj ovakvoj odolio: "Lijepa da ti pamet stane"

Renata Končić Minea Renata Končić Minea Renata Končić Minea/Instagram 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Renata Končić Minea Renata Končić Minea Minea Minea Minea Minea - 1 Minea - 1 Minea - 2 Nika Zorjan i Renata Končić Minea - 2 Minea - 5 +13 Minea - 2 Galerija

Renata Končić Minea je na Instagramu objavila fotografije na kojima pozira u vatreno crvenoj haljini pa dobila niz komplimenata na račun ljepote.

Pjevačica i televizijska voditeljica Renata Končić Minea zablistala je u ultrakratkoj crvenoj haljini u kojoj su se u prvom planu našle njene vitke noge.

Pogledaj i ovo Minea - 11 ''Gori sve!'' Opa! Minea u mini-haljini najavila novu epizodu hit-showa, noge su u prvom planu!

44-godišnja Minea izazovnu je kreaciju nosila na Mangia Torre Festivalu u Taru, a za nju je dobila same pohvale nakon što je na profilu na Instagramu objavila fotografije.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Renata Končić Minea (@minea.official)

"Izgledaš sjajno", "Prelijepa si", "Diva u crvenom", "Predivna", "Predivna, top, top žena", "Zgodna Minea", "Ljepotica", "Sve si ljepša i ljepša", "Vatra živa", "Lijepo i seksi", "Lijepa da ti pamet stane", "I Bog stvori anđela", poručili su joj obožavatelji u komentarima.

Minea je nedavno izbacila i novi singl "Bio, bio", u kojem je udružila snage sa Slovenkom Nikom Zorjan, a pjesma govori o prekidu s nevjernim dečkom, pa je povodom njezina predstavljanja progovorila i o svojem odnosu s bivšima.

"Da bi moj dečko bio prijatelj s njegovom bivšom, ne ide to kod mene", kazala je Minea za IN Magazin.

"Pa ja u principu, to su ti sad možda neke godine, iskustvo... Ja ne mogu reći da ne bih otišla na piće. Svaki moj prekid u životu nikad nije završio ružno, možda je svatko otišao svojim putem, ali nikad nije bilo ružnih priča", dodala je.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović 2 +25 Kolinda Grabar-Kitarović Celebrity Kolinda u pripijenoj haljini istaknula liniju za poželjeti, pogledajte fotke zbog kojih joj pišu da je najljepša!

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Severina s majkom Anom Vučković - 6 Severina s majkom Anom Vučković - 5 Severina s majkom Anom Vučković - 3 Severina s majkom Anom Vučković - 2 +20 Severina s majkom Anom Vučković - 1 Celebrity Severinina majka Ana oglasila se nakon izjave Milana Popovića u Dnevniku Nove TV: "Nisam ovome vješta, ali..."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene